Blade Runner 2049 (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is 2049 en politieagent K, een Blade Runner, ontdekt een lang verborgen geheim dat totale chaos in de wereld...
Blade Runner 2049

Blade Runner 2049

Actie Sciencefiction Mysterie
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 2 u 37 min

Het is 2049 en politieagent K, een Blade Runner, ontdekt een lang verborgen geheim dat totale chaos in de wereld zal veroorzaken. Hij gaat op zoek naar bewijzen en beseft dat alles draait om Blade Runner Rick Deckard, die dertig jaar geleden is verdwenen. De situatie wordt steeds ingewikkelder en gevaarlijker. K slaat op de vlucht, maar zal niet rusten voordat hij de waarheid heeft achterhaald.

Visueel verbluffend Toekomstige dystopie Dystopisch landschap Los Angeles

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
José Vicente
Als ik denk aan Sf films dan is die zoals deze is. Een rauwe versie. Mooie vormgeving en donkere tinten met een diepe technische elektronische toon kom je helemaal in de greep van de hoofdpersoon. Minimalistisch in gesprekken met veel ruimtes in dialogen zorgen voor een extra verbeelding. top geacteerd in een prachtige setting. Heb hem 2 keer bekeken voor de extra details van projecties, kleding en omgeving.

Reviews

Geert
Het leven in de toekomst wordt toch vaak te donker en sober afgebeeld naar mijn mening, ook hier weer maar dit is wel een sterke SF film. Topacteurs, zeer ingetogen gespeeld allemaal en ondanks lange duur verveelt hij geen moment. Sterk verhaal dat zich rustig ontplooit en je ook al eens op een dwaalspoor zet, zeer knap. Agent K moet opzoek naar een geheim kind dat allicht het einde zou betekenen van het mensdom. Gaandeweg komt er ook meer duidelijk over zijn eigen leven of wordt het net verwarrender? Spannend vervolg in de juiste sfeer gezet met nu nieuwere technologie. Must see when SF-fan.
loading