Secretariat (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Disney presenteert een verbazingwekkend waargebeurd verhaal boordevol hoop, emotie en moed. Diane Lane en John...
Secretariat

Secretariat

Familie Drama
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 58 min

Disney presenteert een verbazingwekkend waargebeurd verhaal boordevol hoop, emotie en moed. Diane Lane en John Malkovich leiden een sterrencast in deze bezielende speelfilm van de makers van Miracle, Invincible en The Rookie. Achter iedere legende zit een onmogelijke droom. Bekijk de spectaculaire levensweg van een ongelofelijk paard, Secretariat, en het ontroerende verhaal van zijn onwaarschijnlijke eigenaresse, een huisvrouw die alles op het spel zette om van Secretariat een kampioen te maken. Secretariat staat garant voor uren adembenemend vermaak voor het hele gezin.

Paardenraces Overwinning Triomfantelijk Doorzettingsvermogen Race-sequenties Jaren '70 Virginia

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
fantastisch

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Secretariat is een onderhoudende familiefilm die zowel spanning tijdens de race van het paard als doorzettingsvermogen van de hoofdrolspeelster laat zien. De film laat zien dat, door te geloven in een doel, je ook werkelijk iets kunt bereiken. Niet opgeven als alles tegenzit maar doorzetten. De film is een feelgood movie die iedereen zal waarderen.
Anoniem
Mooie goeie film met een aangrijpend verhaal.
Anoniem
Goeie familie film leuk om te kijken.
Anoniem
Een heerlijke familiefilm.
loading