The Blind Side (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Michael Oher weet niet wat familie is. En al helemaal niet wat American football is. Het enige dat de dakloze puber...
The Blind Side

The Blind Side

Drama
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 2 u 3 min

Michael Oher weet niet wat familie is. En al helemaal niet wat American football is. Het enige dat de dakloze puber weet is de weg in de straten van Memphis. De welgestelde Leigh Anne Tuohy heeft geen idee hoe het er in zijn wereld aan toe gaat. Maar als zij en Michael elkaar ontmoeten, vindt hij een thuis. En ook de Tuohys vinden iets dat hun leven op z'n kop zet: een geliefde nieuwe zoon en broer. Door de mix van keiharde actie en hartverwarmende emotie ga je helemaal op in dit waargebeurde verhaal over familie en over hoe Michael verandert in een veelbelovende football-ster.

Inspirerend Familiedrama Zuiden VS

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een prachtig verhaal over apartheid, het accepteren van mensen zoals ze zijn en mensen een helpende hand bieden zonder er iets mee te winnen. Sandra Bullock in haar allersterkste rol ooit!

Reviews

Patricia
Supermooie film. Er zit een goed verhaal in.
Van het begin tot het eind zit je er helemaal in.
Goed acteerwerk van Sandra Bullock. Ook mooi dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.
judit
Leuke, hartverwarmende film. Mooi acteerwerk van bullock. En fijn om te weten dat zulke verhalen ook in het echt gebeuren. Een aanrader voor de hele familie.
melanie
Ontzettend mooie film.. vanaf begin tot eind een prachtig verhaal!!
Astrid
Aanrader! Sandra zet een geloofwaardige rol neer als moeder wat de film goed maakt. Inhoud verhaal is mooi zeker als je beseft dat het op waargebeurde feiten is gebaseerd.
Anoniem
Prachtige film. Je wordt direct meegesleept in een verhaal vol medelijden en hoop. Prachtig acteerwerk van Sandra Bullock. Ben geen enorme fan van haar, maar hierin is ze erg goed. Zeker een aanrader!
Luuk
Echt een aanrader, een ontroerende leuke film waar je van begin tot eind vermaakt wordt!
Anoniem
Mooie, ontroerende film met een prachtige rol van Sandra Bullock. Wat mij betreft, dankzij haar transformatie, één van haar beste rollen!
Auke
Geweldig acteerwerk Quinton Aaron en Sandra Bullock. Quinton weet het karakter van een rustige teruggetrokken jongen die langzaam uit zijn schulp komt prachtig neer te zetten. Humor, feelgood movie.
Anoniem
een prachtig verhaal erg mooie film een echte aanrader
karin
The Blind Side is vanaf de eerste minuut één brok hoop en toekomstperspectief. Eén beeld in de film vat direct ook alles samen: de kerstkaart van de familie Tuohy. Is deze gezinsfoto bij normale families slechts een geposeerd moment van vrolijk lachen, de familie Tuohy gedraagt zich het hele jaar door als kerstkaart. Ruzie, onenigheid en puberteit bestaan niet. Iedereen accepteert Michael direct en de andere kinderen zijn altijd aardig, leergierig en sportief. Iedereen zit liever met de familie op de bank te lezen dan de hort op te gaan met vrienden. Serene rust en extreme rijkdom onder één dak, het Amerikaanse gezin straalt als nooit tevoren
Anoniem
super film!
Anoniem
Prachtige film, echt een aanrader!
Gustav
Een Film die zeker navolging verdiend.Zo kan het dus ook.Een aanrader om te leren wat begrip is
loading