The Pursuit of Happyness (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Christopher Gardner heeft problemen met zijn verkoopwerk en belandt met zijn zoontje op straat, nadat...
The Pursuit of Happyness

The Pursuit of Happyness

Drama
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 1 u 53 min

Christopher Gardner heeft problemen met zijn verkoopwerk en belandt met zijn zoontje op straat, nadat zijn vrouw hen heeft verlaten. Hij moet leven en zijn zoontje zien te verzorgen in de straten van San Francisco. Christopher blijft zoeken naar een baan totdat hij er eentje vindt bij een aandelenfirma. Het blijkt echter een onbetaalde stageplek met kans op een vaste baan. Het blijkt niet bepaald makkelijk je leven te verdelen tussen een aandelenfirma en een zwerversbestaan.

Levensverhaal Emotioneel Inspirerend Doorzettingsvermogen Contrast rijkdom 1980s San Francisco

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
jochem
Dit is nu de tweede keer dat ik deze film kijk, en het blijft me verschrikkelijk raken. Zowel Will Smith als zijn zoontje Jason zetten een geweldige rol neer. Het mooie aan de film vind ik dat doordat ze echt vader en zoon zijn er heel veel emotie vanaf springt. Echt een aanrader. Alleen hou er rekening mee dat je wel een traantje weg zal pinken.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Ontroerende film. In gevecht met jezelf om weer vol voor het leven te gaan.
loading