The Pursuit of Happyness: Het leven van Chris Gardner bestaat uit onbetaalde rekeningen en onverkoopbare handel. Wanneer zijn vrouw hem verlaat, moet hij hun vijfjarige zoontje Christopher alleen opvoeden. Chris zet alles op alles om voor een betere toekomst te zorgen. Zonder een inkomen kan hij echter niet voorkomen, dat ze uit hun appartement worden gezet en gedwongen worden te slapen in tehuizen voor daklozen. Als Gardner uiteindelijk als stagiair bij een effectenmakelaarsbedrijf kan beginnen, moeten hij en zijn zoontje nog veel ontberingen doorstaan voor hij zijn droom van een beter bestaan kan verwezenlijken. Door zijn buitengewone geloof in zichzelf, de liefde en het vertrouwen van zijn zoontje, lukt het Chris uiteindelijk om alle obstakels uit de weg te ruimen en uit te groeien tot een Wall Street legende.
×
The Pursuit of Happyness
Het leven van Chris Gardner bestaat uit onbetaalde rekeningen en onverkoopbare handel. Wanneer zijn vrouw hem verlaat, moet hij hun vijfjarige zoontje Christopher alleen opvoeden. Chris zet alles op alles om voor een betere toekomst te zorgen. Zonder een inkomen kan hij echter niet voorkomen, dat ze uit hun appartement worden gezet en gedwongen worden te slapen in tehuizen voor daklozen. Als Gardner uiteindelijk als stagiair bij een effectenmakelaarsbedrijf kan beginnen, moeten hij en zijn zoontje nog veel ontberingen doorstaan voor hij zijn droom van een beter bestaan kan verwezenlijken. Door zijn buitengewone geloof in zichzelf, de liefde en het vertrouwen van zijn zoontje, lukt het Chris uiteindelijk om alle obstakels uit de weg te ruimen en uit te groeien tot een Wall Street legende.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)The Pursuit of Happyness
Geschreven door: jochem
   20-05-2012
Dit is nu de tweede keer dat ik deze film kijk, en het blijft me verschrikkelijk raken. Zowel Will Smith als zijn zoontje Jason zetten een geweldige rol neer. Het mooie aan de film vind ik dat doordat ze echt vader en zoon zijn er heel veel emotie vanaf springt. Echt een aanrader. Alleen hou er rekening mee dat je wel een traantje weg zal pinken.
Geschreven door: Anoniem
   23-01-2012
Ontroerende film. In gevecht met jezelf om weer vol voor het leven te gaan.
Schrijf zelf een review
loading