Jonah Hex (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een held uit de wereld van legendarische stripverhalen komt tot leven....Jonah Hex (Josh Brolin) is een verminkte...
Jonah Hex

Jonah Hex

Actie Western
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 18 min

Een held uit de wereld van legendarische stripverhalen komt tot leven....Jonah Hex (Josh Brolin) is een verminkte zwerver en premiejager voor de wanhopigen, die uit de dood is opgestaan en alles en iedereen kan opsporen. Jonah's gewelddadige verleden zit vol mythologie en legenden, waardoor hij met een been in deze wereld staat en met het andere aan de 'andere kant'. Hij heeft maar één menselijke band, die met Lilah, die zo haar eigen beschadigingen met zich meedraagt door haar leven in een bordeel.

Premiejager Gewelddadig Wraak Verminkt gezicht Wilde Westen Amerikaans leger

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Naar mijn mening is deze film meer waard dan de 2 sterren die gegeven zijn. Laat je daar niet door afschrikken. Het is een goede actiefilm met mooie omgevingen. Het is geen standaard 'western'. De special effects zijn goed, een leuke verhaallijn. De film verveelt niet.

Reviews

Joop
Niet echt denderend maar ook niet helemaal slecht. Kan het niet halen bij de films van Eastwood, maar voor een lekkere actiefilm best onderhoudend. De shoot out komt een beetje krom uit de verf.
Anoniem
Je hoeft deze film niet te kijken als je een goed verhaal wilt. Het is een dun verhaaltje, maar de actie is erg leuk en origineel. Heel eerlijk vond ik dat Micheal Fassbender de show gestolen heeft. Hij speelt een psychopaat met constant een enorme grijns, ik houdt van dat soort types. Al met al anderhalf uur ontspanning met goede acteurs en leuke dialogen.
Anoniem
Als je houdt van veel actie zonder echt verhaal, dan is dit een film die je zeker moet zien. Veel jatwerk, oa van The Crow en dat maakt het nog vermakelijk. Beter goed gejat dan slecht verzonnen. De hoofdpersoon is echter een major zuurpruim wiens stem aan het eind gaat vervelen. Al met al een onder de maat actiefilm met mooie actiescènes. Snel vergeten als je hem gezien hebt.
Steven
DC Comics' Weird Western Tales' eigen anti-held Jonah Hex in zijn eigen avondvullende film. (Nu ja, als je een speelduur van 70 minuten 'avondvullend' zou kunnen noemen.)
De film werd bedolven onder negatieve kritiek in Amerika (13% op RottenTomatoes), en eigenlijk is dat onverdiend. Okee, het heeft niet het meest originele verhaal en heeft een aantal belachelijke plotlines, maar het is niet van het 'Wild Wild West'-type van 'dommigheid'. Het is uiteindelijk een behoorlijk onderhoudende film geworden.
En geef toe:
Bad guys neerknallen in het wilde westen met Metal-muziek op de achtergrond, heeft wel wat.
Megan Fox in een korset is altijd makkelijk op het oog! (Hoewel ik me wel afvraag hoe ze aan het bizarre hoeveelheid Maybelline kwam in de 19e eeuw, en een zonnebank nu we toch bezig zijn...)

Hou je, net zoals mezelf, van het bronmateriaal of hou je van 'over-the-top'-films, dan zal je je niet beklagen dat je deze film hebt gehuurd...
loading