The Lone Ranger (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De indiaanse krijger Tonto vertelt over de talloze verhalen van de gemaskerde held John Reid. John is een man van...
The Lone Ranger

The Lone Ranger

Actie Western 7.28
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:2013 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 23 minuten

De indiaanse krijger Tonto vertelt over de talloze verhalen van de gemaskerde held John Reid. John is een man van de wet, getransformeerd tot een legende van rechtvaardigheid. Deze twee tegenpolen worden door het lot samengebracht en moeten leren hun krachten te bundelen om corruptie te bestrijden en hebzucht tegen te gaan.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (27)

7.28/10.0
8
Roy
09-03-2014
Leuke film, veel over de top actie en humor.
10
Anoniem
19-02-2014
Gruwelijk!
9
Ilana
09-02-2014
Een heerlijke film om naar te kijken! Johnny Depp (Tonto) op zijn best met weer een leuke rol, echt passend bij hem. William Fichtner (Butch Cavendish) als de 'bad guy' speelt goed zijn rol en natuurlijk de Lone Range/John Reid gespeeld door Armie Hammer past prima in deze rol. Leuke humoristische stukjes met het paard e.d.. Ja, toch gewoon zien!
10
Ronald
01-02-2014
Boeiende film met bandieten en helden. Goede muziek, mooie beelden. Echt een aanrader.
9
Anoniem
30-01-2014
Vermakelijke film met enorm mooie omgevingsshots. De manier waarop Depp Tonto vertolkt is zeer vermakelijk. Er zitten aardig wat grappige momenten in de film. Van mij persoonlijk hadden achtervolgingsscènes iets korter gemogen, echt storend waren deze overigens niet.
8
Anoniem
15-01-2014
Wederom een film waarin Johnny Depp een leuk karakter laat zien. Deze keer in de vorm van een indiaan en niet zomaar een indiaan! Een must see!
8
Anoniem
11-01-2014
Erg leuke film om te kijken. In vergelijking met de Pirates of the Caribbbean is deze film wel minder goed. Maar toch vond ik het een heel erg leuke film Er zit veel actie in de en ook de nodige humor zit in de film
8
John
09-01-2014
Een vermakelijk film die op een originele manier opgezet is. Johnny Depp weet zijn gebruikelijke manier humoristisch te zijn. Goed uitgewerkte actiescènes maakten voor mij dat deze film boven de middenmaat uit komt. Leuke entertainment met een goed verhaal, zeker de moeite waard!
6
Anoniem
08-01-2014
Ik ben zonder twijfel een Johnny Depp-fan maar deze film vond ik vreselijk tegenvallen. De film kwam gewoonweg niet op gang en toen hij eindelijk begon te lopen was hij afgelopen. Er zitten zeker leuke momenten in, Pirates-humor, en af en toe ook goede actie maar dat was het dan ook wel. Jammer, had veel van de film verwacht. Wellicht dat het volgende deel, als dit er nog komt, leuker zal zijn. Ik zeg niet dat je de film niet moet huren, zo slecht was hij ook weer niet, ik had gewoon meer verwacht.
6
Werner
07-01-2014
Wij vinden het geen hoogstaande film, maar als je de goede bui er voor hebt is het zeker leuk om te kijken. Hij heeft wel wat weg van Jack Sparrow, daar ontkom je niet aan.
7
Geert
05-01-2014
Een goede western, dat was al een tijdje geleden. Deze Lone Ranger komt in de buurt maar haalt niet het hoogste niveau. Het is eerder een komisch verhaal in western-verpakking. Elke keer als Johnny Depp nu iets komisch wil brengen zie ik telkens Jack Sparrow achter de facade, ik kan er niets aan doen.
De cast is zeer sterk en er wordt ook goed geacteerd maar van het verhaal en het geheel ben ik niet onder de indruk.
Met het aanleggen van the railtrain verandert er veel, wie geld heeft wordt rijker en rijk zijn betekende toen ook corrupt zijn. Tegen dit alles moet de Lone Ranger het opnemen samen met de indiaanse vriend.
Er zitten leuke momenten in maar ik vond toch dat men de film een beetje aan het rekken was. Dus zet je neer voor een amusante avond, niet meer maar ook niet minder.
9
Anoniem
04-01-2014
Een leuke en een spannende film
10
Anoniem
04-01-2014
Een geweldige film waarin in Johnny Depp weer eens bewijst in elke rol te kunnen kruipen en weer een unieke personage weet neer te zetten die altijd je op een indrukwekkende manier meeneemt in een film. Het mooie aan deze film is dat het goed opgebouwd wordt en de onderliggende boodschappen het tot een verhaal maken waar verhaal in zit. Het belangrijkste en leukste is dat het een film is die bijna alle elementen bevat van hilariteit en psychologie in religie en diepgang in onderliggende boodschappen, geweldige actie in avontuurlijke en indrukwekkende film!
10
Anoniem
02-01-2014
Erg leuke film
9
Anoniem
01-01-2014
Topfilm
10
Anoniem
29-12-2013
Een fantastische film.
Heb al in geen jaren meer zo'n goeie western gezien.
De nodige humor op z'n tijd.
7
Junita
29-12-2013
Wij vonden dit een behoorlijk goede film. Wel hebben de andere reviews hier en daar punten die wij ook delen. Het verhaal is niet t beste maar t blijft redelijk boeiend. De actie is voortdurend aanwezig wat wel een pluspunt is. De Depp-humor is zeker aanwezig maar lijkt 'Pirates op halve kracht'. The Lone Ranger is ook niet het sterkste personage in de film maar dit kan misschien ook de bedoeling geweest zijn. Al met al een film waar je niet te veel bij moet nadenken en geniet maar van de actie. Wij geven deze film een zeven.
10
Anoniem
26-12-2013
Geweldige film een aanrader.
8
Anoniem
26-12-2013
Vermakelijke film met leuke momenten maar niet spectaculair
8
Anoniem
22-12-2013
Is de bom
5
Anoniem
16-12-2013
Van het team dat ons de Pirates of The Caribbean-reeks bracht, komt The Lone Ranger. Een actiewestern met blockbuster capaciteit. Op zich hoge entertainmentwaarde en technische kwaliteiten, maar neemt zichzelf veel te serieus, vele fouten omtrent verhaal en verhaalontwikkeling. Toch is het wel een film die weet te entertainen dus de moeite waard is te bekijken, dit ondanks dat Captain Sparrow, of nee, Tonto betere rollen heeft vertolkt.

Kortom, gewoon een film die de moeite waard is, maar heb er geen hoge verwachtingen van.
9
Anoniem
15-12-2013
Leuke film om naar te kijken.
6
Anoniem
15-12-2013
Zeer vermakelijk en Johnny Depp is best wel in z’n element. Maar de film redt het absoluut niet bij de Pirates of the Caribbean. Armie Hammer is volgens mij niet echt geschikt voor dit genre. De dialogen blijven vooral staan door Depp zijn kwaliteiten. Ook de rol van Tom Wilkinson heeft betere prestaties geleverd, zijn rol is vooral kostuum en make-up. Wel zeer goede en grappige elementen die de tijdsgeest van diverse onderdelen van de film goed neerzetten.
8
Anoniem
15-12-2013
Leuk vermakelijk.
10
Anoniem
14-12-2013
Erg leuk.
10
Anoniem
13-12-2013
Echt een topfilm, geen enkele herkenning met de vorige review. Depp is gewoon op zijn best in deze rollen, maar dit keer is zijn rol zeker grappiger dan bij Pirates. Heb echt een aantal keren goed gelachen. Daarnaast is het verhaal boeiend en zit er mooie actie in. Een absolute aanrader voor een gezellige zaterdagavond wat mij betreft.
4
Anoniem
12-12-2013
Als je van de Pirates of the Caribean houdt dan kan je het in deze film waarschijnlijk ook wel vinden. Soms wat misplaatste humor en veel actie. Op de éen of ander manier kan de film me niet boeien. De Lone Ranger en Tonto is een al oud verhaal die op een speciale manier nieuw leven wordt ingeblazen. Het vaak stuntelige gedoe is soms bij het irritante af. Johnny Depp begint een beetje op Eddy Murphy te lijken. Iedere keer hetzelfde. Hier moet je van houden.
loading