American Made (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tom Cruise en Doug Liman vertellen samen het adembenemende en spectaculaire verhaal van de piloot Barry Seal die in...
American Made

American Made

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 49 min

Tom Cruise en Doug Liman vertellen samen het adembenemende en spectaculaire verhaal van de piloot Barry Seal die in de jaren tachtig voor de CIA aan de slag gaat maar tegelijkertijd een dubbelleven leidt als drugskoerier voor Pablo Escobar. American Made is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van deze piloot; een ritselaar die onverwachts door de CIA gerekruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om American Made aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
De film gaat over het ongeloofelijke verhaal van Barry Seal een piloot die wordt overhaald om te spioneren voor de CIA en hiervoor alle en echt alle middelen krijgt. Zijn activiteiten worden echter opgemerkt door durgkartels en samen zien het potentieel van samenwerking. Barry wordt stinkend rijk onder het "waakzame" oog van de CIA. Je valt van de ene verbazing in de andere van wat er allemaal kan in naam van de belangen van de USA.
Sterke cast, geloofwaardig verteld en geacteerd, heel veel humor ook al komt hij in gevaarlijke situaties, een zalige flashback nr de eighties.
Aanrader!

Reviews

Karen
Truth is stranger than fiction. Dat gaat zeker op voor de film American Made. Vertelt vanuit het perspectief van Barry Seal – een getalenteerde Amerikaanse vliegenier die verstrikt raakte in de Amerikaanse buitenlandpolitiek van de jaren 70 en 80. Barry werkt op een gegeven moment voor de CIA, DEA en het drugskartel van Escobar. Barry, gespeeld door Tom Cruise weet op charmante wijze neer te zetten hoe je je in deze situatie lang kan redden. Maar het kan niet eeuwig goed gaan en dat doet het dan ook niet… American Made is opmerkelijk, maar het ware levensverhaal van Barry nog meer.
loading