Cool Runnings (1993) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Cool Runnings is een waanzinnig leuke komedie die is geïnspireerd door het ware verhaal van het eerste Olympische...
Cool Runnings

Cool Runnings

Komedie Sport 7.75
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:1993 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 35 minuten

Cool Runnings is een waanzinnig leuke komedie die is geïnspireerd door het ware verhaal van het eerste Olympische bobsleeteam van Jamaica. Deze vier onwaarschijnlijke atleten hadden één onwerkelijke droom. Met behulp van een ex-kampioen als hun trainer (John Candy - Uncle Buck) verruilen vier Jamaicanen hun zonnige eiland voor de kou om mee te doen aan de Olympische Winterspelen en een gouden medaille te winnen voor een sport waar ze niets van afweten - bobslee racen! In deze komedie zult u dit team lang en hard toejuichen!

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (2)

7.75/10.0
8
Anoniem
17-03-2014
Leuke film met veel humor!
Leuke familiefilm. Mooiste van de film is het feit dat Jamaïcanen een koude sport gaan doen in een koud land, hilarisch eigenlijk gewoon!
Zeker een aanrader om eens te kijken!
9
Anoniem
24-02-2014
Dit is een ware klassieker! Deze film is vooral leuk om gezellig op de bank te kijken, met de familie. Ik weet nog dat ik deze film keer op keer keek toen ik nog jonger was en hij werd er nooit minder grappig op. Toen ik deze film weer keek, deed hij totaal niet af aan mijn hoge verwachtingen. Leuke familiefilm! Echt een aanrader.
loading