Cool Runnings (1993) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Cool Runnings is een waanzinnig leuke komedie die is geïnspireerd door het ware verhaal van het eerste Olympische...
Cool Runnings

Cool Runnings

Komedie Sport
Taal: Engels Jaar: 1993 Duur: 1 u 35 min

Cool Runnings is een waanzinnig leuke komedie die is geïnspireerd door het ware verhaal van het eerste Olympische bobsleeteam van Jamaica. Deze vier onwaarschijnlijke atleten hadden één onwerkelijke droom. Met behulp van een ex-kampioen als hun trainer (John Candy - Uncle Buck) verruilen vier Jamaicanen hun zonnige eiland voor de kou om mee te doen aan de Olympische Winterspelen en een gouden medaille te winnen voor een sport waar ze niets van afweten - bobslee racen! In deze komedie zult u dit team lang en hard toejuichen!

Bobsleeën Hartverwarmend Humoristisch Doorzettingsvermogen Teamuniformen 1990s Jamaica

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Dit is een ware klassieker! Deze film is vooral leuk om gezellig op de bank te kijken, met de familie. Ik weet nog dat ik deze film keer op keer keek toen ik nog jonger was en hij werd er nooit minder grappig op. Toen ik deze film weer keek, deed hij totaal niet af aan mijn hoge verwachtingen. Leuke familiefilm! Echt een aanrader.

Reviews

Anoniem
Leuke film met veel humor!
Leuke familiefilm. Mooiste van de film is het feit dat Jamaïcanen een koude sport gaan doen in een koud land, hilarisch eigenlijk gewoon!
Zeker een aanrader om eens te kijken!
loading