The Hitman's Bodyguard: Michael Bryce raakt zijn titel van 's werelds beste bodyguard kwijt. Om die eerste plek weer te veroveren, besluit Bryce zijn aartsvijand te beschermen, de beruchte huurmoordenaar Darius Kincaid. Kincaid is bereid te getuigen tegen een moordlustige Oost-Europese dictator. Bryce moet hem veilig afleveren bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag. Ze krijgen te maken met bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag.
The Hitman's Bodyguard

The Hitman's Bodyguard

Actie Komedie 7.51
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2017 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 54 minuten
Michael Bryce raakt zijn titel van 's werelds beste bodyguard kwijt. Om die eerste plek weer te veroveren, besluit Bryce zijn aartsvijand te beschermen, de beruchte huurmoordenaar Darius Kincaid. Kincaid is bereid te getuigen tegen een moordlustige Oost-Europese dictator. Bryce moet hem veilig afleveren bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag. Ze krijgen te maken met bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag.
Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (4)

7.51/10.0
8
Geert
27-02-2018
Leuke actiefilm, knappe en snelle actie afgewisseld met aanslaande humor. Jackson en Reynolds op hun best als good bad-guys, je moet er wel sympathie voor krijgen. Dictator wordt berecht voor misdaden tegen de mensheid en Kincade (Jackson) kan dit bewijzen. Alleen is hij een huurmoordenaar, niet te vertrouwen en moet hij heelhuids in Amsterdam geraken om te getuigen, dat is het verhaal int kort. Het scenario is goed, niet te moeilijk, de dialogen zijn grappig en de actie wordt knap in beeld gebracht. En scene in amsterdam haalde zelfs YouTube met het idee dat het echt was :-). Topper.
9
Sigrid
20-02-2018
Goede film, een combinatie van Veel actie en een beetje humor
8
Giovanni
19-01-2018
Zeer vermakelijke actiekomedie met een goede cast. Grappige dialogen tussen Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson en toffe actiescene's.
7
Sofie
27-12-2017
Erg vermakelijke actie/komedie film, met een goed verhaal, leuke cast en genoeg actie. De hoofdrollen
worden gespeeld door Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson. De chemie tussen beide is erg goed en grappig. Let ook op het kleine rolletje van Barry Atsma als advocaat en Gary Oldman die weer eens een lekkere schurkenrol op zich neemt. Ik heb me prima vermaakt met deze film en raad hem een ieder aan.
loading