The Heat (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Keurige FBI-agente Sarah Ashburn wordt gedwongen samen te werken met detective Shannon Mullins, een brutale vrouw met...
The Heat

The Heat

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 52 min

Keurige FBI-agente Sarah Ashburn wordt gedwongen samen te werken met detective Shannon Mullins, een brutale vrouw met echte 'ballen'. Echter als het politiewerk gevaarlijker wordt ontstaat er een bizarre maar hechte vriendschap, tussen de twee.

Comedie Humoristisch Actievol Misdaadbestrijding Achtervolgingsscènes Boston

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een superfilm! Echt hilarisch gewoon. Als je dit niet leuk vindt, tja... Hoor je dan wel bij deze tijd?

Het vloeken... tja daar moet je van houden. Ik vind het geweldig en raad het aan iedereen aan.

Sandra Bullock een geweldige actrice, melisse McCarhty niet erg bekend mee heb serie van haar gezien [molly & mike] maar daar vind ik haar niet zo heel spannend. Maar deze film heeft wel mijn mening daar over veranderd.

En is ze supertof en kan ze goed verschillende rollen spelen!
[denk ik dan ;p]

Maar in ieder geval AWESOME FILM! Heb veel gelachen! ^^

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Goede film
Anoniem
Grappige film, kijkt gewoon lekker weg. Niet voor mensen die niet van vloeken houden of die alles te serieus nemen. Meliassa McCarthy heeft hier een heel andere rol dan ik gewend was van haar. Leuk om zo eens te zien. Samen met Sandra Bullock vormen ze een leuk duo. Niet ontzettend grappig of spannend, maar een oke film voor een regenachtige zondag. Verwacht er niet te veel van. dan is het echt een vermakelijke film.
Anoniem
Een ijzersterke komedie en overgoten met humor en actie. Vooral Merlissa MacCarthy speelt ijzersterk. Een echte aanrader.
Anoniem
Hele slechte film, heb hem zelfs niet afgekeken en dat gebeurt mij zelden. Snap echt niet dat veel kijkers dit leuk vinden? Totaal niet mijn smaak, jammer. Zelf voor mijn kinderen of andere types die normliter van slappe komedies houden viel dit tegen. De naam van Sandra Bullock was een reden voor ons om film te huren, maar ondanks Sandra vonden wij het totaal niets.
Een 2.
Anoniem
Als je wilt lachen en genieten van een komische film zou ik hem zeker bekijken.
Ik heb me doodgelachen.
De 2 vrouwen zijn geweldig. Vooral de samenwerking en de band die ze creëren. Het is een komische en emotionele film!! ;) ik geef er een 8 voor.
Anoniem
Een Sandra Bullock-film! FBI humor met 'n heel klein beetje spanning!
Anoniem
Sandra Bullock blijft leuk.
Anoniem
Leuke film. Vooral dankzij Melissa mcCarthy.
willeke
Superleuke film. Goede humor.
Robbert
Vermakelijke film van Sandra Bullock! Film vol humor! Heb erg gelachen!
Anoniem
Leuk om een keer te kijken!
Anoniem
Ik heb geweldig om deze film moeten lachen, hij slaat dan wel nergens op maar de grappen zijn verder goed!
Emile
Ik zeg 2 keer waardeloos. Niet kijken. Zonde van je geld.
Anoniem
Waardeloos
Anoniem
Sandra Bullock en Melissa McCarthy zijn een hilarisch team in de film.
Keurige FBI-agente Sarah Ashburn moet samenwerken met de tegenpool detective Shannon Mullins. Je ziet langzaam een bijzondere rare vriendschap ontstaan tussen die 2. Ik heb zo gelachen om sommige scènes dat het zeker de moeite waard is om deze film te gaan kijken. Geen diepgang maar gewoon verstand op nul en genieten.......
Anoniem
Een fantastisch leuke film. Van begin tot het einde in een deuk gelegen van het lachen. De rol van Sandra Bullock was weer op haar lijf geschreven en ook haar tegenspeelster heeft een geweldige rol. Zeker een aanrader.
Anoniem
Wel een leuke film
Janke
Ik had meer van deze film verwacht! Natuurlijk schittert Sandra Bullock weer en er zitten verrassende dingen in de film. Toch is het een film die niet lang blijft hangen en alleen vanwege het goede acteerwerk boeiend blijft
Anoniem
Leuke film met veel actie en humor. Sandra Bullock is weer op haar best en ook haar tegenspeelster is geweldig. Het verhaal heeft verrassende wendingen en je zit telkens op het puntje van je stoel om te kijken wat er gaat gebeuren. Het verhaal zelf is prima te volgen en het kijkt makkelijk weg. Een aanrader!
Anoniem
Na de verhalen die ik over deze film gehoord had, wilde ik graag de film bekijken. Ik had gehoord dat hij heel grappig was en dat mensen er heel hard om konden lachen. Met die gedachte ging ik de film kijken en ik kwam er al snel achter dat ik hem behoorlijk tegen vond vallen. Hij was leuk, maar hard gelachen heb ik zeker niet. Tegenvaller.
Anoniem
Gewoon een erg leuke film met veel actie en dito humor. Een aanrader om lekker op de bank met wat versnaperingen 2 uur te kijken. Verhaallijn is natuurlijk zoals de meeste politiefilms maar dat mag de pret niet drukken. Ook een leuke rol van Melissa McCarthy die in de film een 100% tegenhanger is van de strak in het pak FBI agente Bullock. Dit is ook 1 van de oorzaken waardoor de film erg leuk is geworden.
Anoniem
Het zou een heel leuke politiekomedie zijn, als niet alle grappen al in de trailer te zien zijn geweest. De komische scènes zijn echt wel grappig maar ze zijn dus te voorspelbaar omdat je de grappen dus al in de trailer gezien hebt. Het is dus wel een leuke film maar je moet de trailer dan niet eerst bekijken.
Anoniem
Leuke actie/komedie, echt een aanrader.
Anoniem
Echt een leuke film
filip
Na de film dacht ik 'wat er mis was aan deze vertoning?' en het enige wat er bij mij opkwam was dat ik deze film gehuurd had, dat was het minpunt.
Normaal zie ik Bullock graag aan het werk maar haar tegenspeelster heeft deze film echt verbrod.
Vloeken van begin tot eind van de film is er echt over voor mij daarom ga ik deze film zeker niet aanraden aan anderen.
Ik moet gewoon kwijt dat deze film op niets trekt en dat het zeker geen aanrader is.

Daarom maar één punt, want nul bestaat niet.
Anoniem
Geweldig
Anoniem
Leuke film! Ik wist in het begin niet zo goed wat ik kon verwachten en was daarom een beetje sceptisch tussen de samenwerking van deze twee personages. Het was snel duidelijk dat deze twee goed met elkaar kunnen samenwerken als acteurs. In de film spelen zij juist het tegenovergestelde waar zij totaal verschillende personen zijn. Ik heb erg hard gelachen om de verschillende situaties en de daarbij behorende aanpak. Gewoon lekkere humor met een leuk stel acteurs. Een aanrader!
Sandra
Steengoeie komedie, lachen van begin tot einde. Niet voorspelbaar, acteerwerk perfect. Top actie in een komedie. Echt een aanrader voor familie, kinderen vanaf 12 jaar dat wel
Anoniem
Erg leuk, wel wat voorspelbaar.
Anoniem
Erg goeie film, Sandra Bullock is sowieso een erg goeie actrice en ze heeft haar talent in deze film ook weer laten stralen. In de film speelt ze een dynamisch duo met Melissa Mccarthy.
De film is zeker geen flop, en verdient meer credit dan die heeft gekregen.
Anoniem
Leuke politie-komedie. Bullock op haar best als de tough tante wil spelen en er dan wat humor bij tegenaan gooit. Bullock werkt voor de FBI en wanneer ze een grote drugdeal op het spoor is wordt ze verplicht samen te werken met de lokale politie van Boston, ze is er niet echt welkom. De partner die ze krijgt toegewezen is de complete tegenpool van Bullock, wat de film uiteindelijk zijn kracht geeft. Samen gaan ze op zoek naar de top in het drugverhaal met een verrassend einde. Leuke interactie, goede grappen, een typische feel good movie.
Anoniem
Heerlijke film van Sandra Bullock, de conservatieve maar erg goede agent Sandra vs de grove en recht toe recht aan Melissa maken deze film tot een topper! Humor en de langzaam aan ontstane band tussen de dames is erg mooi te zien gebeuren. Het verhaal verloopt kabbelend en kibbelend en de rode lijn is oprechtheid en eerlijkheid met daarnaast de onvoorwaardelijke familieband die er is. Ik raad deze film aan voor de hele familie!!
Anoniem
Zoals gewend van Sandra Bullock is ze weer lachwekkend. Er zit niet veel actie in maar de grappen maken veel goed. Het verhaal is ook erg leuk. Even als het einde. Geen dood eind ofzo. Ik heb zeer vermakelijk naar de film gekeken en voor een avond lachen is deze film super.
Anoniem
Geweldige film! Ik heb bijna de hele film in een deuk gelegen. Als team doen Melissa McCarthy en Sandra Bullock het fantastisch. Bullock en McCarthy worden aan elkaar gekoppeld om een zaak op te lossen. Beide dames hebben alleen erg verschillende werkwijzen, wat voor hilarische taferelen zorgt. Ik vond dit een van de leukste komedies van 2013!! Zeker een aanrader om te kijken!!
Mariska
Het is ietwat flauwe komedie, Inderdaad verwacht je veel van Sandra maar McCarthy steelt toch echt de show in deze film. Wat is deze vrouw een goede speelster, een echte komediante zoals je ze nog maar zelden tegenkomt. Het is een leuke ontspannende film. Onder het genre actie zou ik hem niet plaatsen. Een echte komedie die leuk wordt door de geweldige McCarthy...
Anoniem
Een geweldige komedie, je kan deze film niet kijken zonder te lachten. Het acteerwerk van Sandra Bullock is weer uitstekend. Zeker een aanrader als je van komedies houdt.
Joyce
De film schepte bij mij enorme verwachtingen, mede door Sandra Bullock. Ze is een leuke actrice en bij haar weet je zelden wat te verwachten en ze kan erg grappig uit de hoek komen. Ook in deze film maakt ze alle verwachtingen waar. De interactie tussen de twee hoofdpersonages is enorm lachwekkend en goed gevonden en uitgebouwd. Ik heb enorm genoten van deze film, het is een echte feel-good movie, lekker voor een meidenmiddag op zondag :)
Geert
Leuke politie-komedie. Bullock op haar best als de tough tante wil spelen en er dan wat humor bij tegenaan gooit. Bullock werkt voor de FBI en wanneer ze een grote drugdeal op het spoor is wordt ze verplicht samen te werken met de lokale politie van Boston, ze is er niet echt welkom. De partner die ze krijgt toegewezen is zowat de complete tegenpool van Bullock, wat de film uiteindelijk zijn kracht geeft. Samen gaan ze op zoek naar de top in het drugverhaal met een verrassend einde. Leuke interactie, goede grappen, een typische feel good movie.
Junita
Superleuke actiefilm. Echt een leuke komedie met Sandra Bullock. Zij speelt heel leuk en deze comedy is ook op haar lijf geschreven. Haar tegenspeelster is ook echt haar tegenovergestelde. In het begin liep het niet zo lekker maar haar partner wordt echt haar samenwerkende partner. Echt een leuke film met vele komische momenten.
Anoniem
Leuke actiefilm, zoals we Sandra Bullock kennen uit diverse films. Met de nodige humor en veel vaart spettert ze als FBI-agent door het verhaal. Haar politiepartner is een down-to-earth vrouwpersoon, zoals de Tokkies uit vroegere tijden. Opvallend mondig, actiebereid en grof in de mond is deze vrouwelijke politieman, waarmee Sandra moet werken. De film draait uiteindelijk om de actie en Sandra Bullock, maar de politievrouw is ook heel leuk om naar te kijken.
Aanbevolen film voor een brede doelgroep. Ik geef een 7 plus. Vanaf een jaar of 12.
Is kicken voor jonge tieners, vermoed ik.
Anoniem
Best leuk, maar geen topper. Sandra Bullock staat zo stijf van de botox dat het lastig is om wat natuurlijke comedy er in te krijgen. Gelukkig maakt Melissa McCarthy een hoop goed, alhoewel haar rol soms echt te ver over de top is. Verhaallijn is dunner dan dun, maar sommige grappen zijn wel goed geschreven. Een 6 min.
Anoniem
Ik vind dit de beste comedy van 2013. Super grappig, wel veel gevloek, maar heb de hele film dubbel gelegen, en gelukkig meer met mij. Deze film is zeker voor herhaling vatbaar en zou ik zo nog een paar keer kunnen kijken. Een echte aanrader voor een filmavond met een aantal vrienden.
gerline
Een geweldige actie en komedie film. Want ik heb af en toe heerlijk gelachen. Het lijkt een afschuwelijk stel bij elkaar, maar het een komisch duo wat goed aan elkaar gewaagd is. Het slot van de film had ik niet verwacht en daarom vind ik het verhaal van de film goed in elkaar zitten. Ik geef de film daarom een 9.
Anoniem
Echt een super leuke film met veel humor.
loading