Bedknobs and Broomsticks (1971) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Eglantine Price is niet zo maar een gewone heks. Zij woont in...
Bedknobs and Broomsticks

Bedknobs and Broomsticks

Komedie Familie Avontuur Animatie
Taal: Engels Jaar: 1971 Duur: 1 u 52 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Eglantine Price is niet zo maar een gewone heks. Zij woont in Pepperinge Eyre, snort rond op een door zwavel aangedreven motorfiets, eet wortels en netels, leert haar stiel per briefwisseling met professor Emelius Brown en droomt ervan de nazi's, die Engeland met een invasie bedreigen, door haar toverkunsten te vernietigen. Dat is echter niet zo eenvoudig als de corresponderende heks had gedacht. De professor moet zijn school sluiten voor het einde van de cursus. Om de bevrijdende toverformule plus toversteen in haar macht te krijgen moet Eglantine heel wat lastige obstakels trotseren. En dan komen er op de koop toe nog een paar kinderen logeren.

Klassieker Fantasie Familieavontuur Live-action Tweede Wereldoorlog Engeland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading