Enchanted (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een sprookje komt tot leven in deze nieuwe Disney Klassieker. GeÔnspireerd op het erfgoed van Klassiekers heeft Disney...
Enchanted

Enchanted

Komedie Familie Fantasy Musical Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 43 min

Een sprookje komt tot leven in deze nieuwe Disney Klassieker. GeÔnspireerd op het erfgoed van Klassiekers heeft Disney een briljant verhaal gecreŽerd zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Spanning, plezier en waanzinnige muziek van de befaamde Alan Menken maken Enchanted tot het ultieme avontuur over iemand in een onbekende wereld. Voor prinses in wording Giselle is het leven een sprookje, tot ze van het animatieland Andalasia verbannen wordt en in de alles behalve magische, echte wereld van het moderne Manhattan terechtkomt. Wanneer een cynische en nuchtere scheidingsadvocaat haar te hulp schiet, heeft hij er nog geen idee van dat dit vrolijke en onschuldige meisje met grote ogen op het punt staat hem te betoveren. Enchanted de musicalcomedy waar je hele gezin van in de ban zal zijn.

Muzieknummers Humor Sprookjesmusical Kostuums 2000s Echte wereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading