Mother Krampus online kijken / downloaden: Al jarenlang verdwijnen er voor de kerstdagen kinderen. Wanneer het in het jaar 1992 opnieuw raak is en er vijf kinderen dood worden aangetroffen, gaan de lokale bewoners van het naburige dorpje op zoek naar de verantwoordelijke. Ze vinden die in de vorm van een vrouw, die ze vervolgens vermoorden. Als er 25 jaar later opnieuw rond de kerstdagen kinderen verdwijnen is het de vraag wie er ditmaal verantwoordelijk is voor de moorden. - Mother Krampus
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Mother Krampus
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Mother Krampus

Al jarenlang verdwijnen er voor de kerstdagen kinderen. Wanneer het in het jaar 1992 opnieuw raak is en er vijf kinderen dood worden aangetroffen, gaan de lokale bewoners van het naburige dorpje op zoek naar de verantwoordelijke. Ze vinden die in de vorm van een vrouw, die ze vervolgens vermoorden. Als er 25 jaar later opnieuw rond de kerstdagen kinderen verdwijnen is het de vraag wie er ditmaal verantwoordelijk is voor de moorden.
Waardering:
Acteurs: Claire-Maria Fox, Faye Goodwin, Tony Manders
Categorie: Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!