Scent Of A Woman (1992) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Kolonel Frank Slade (Al Pacino) bezoekt New York om er voor de laatste maal de bloemetjes buiten te zetten:...
Scent Of A Woman

Scent Of A Woman

Drama
Taal: Engels Jaar: 1992 Duur: 2 u 30 min

Kolonel Frank Slade (Al Pacino) bezoekt New York om er voor de laatste maal de bloemetjes buiten te zetten: heerlijk eten, prachtige vrouwen, limousines en een luxe suite in een chique hotel. Hij neemt de jonge Charlie Simms (Chris O'Donnell) die zich met tegenzin in het avontuur stort, met zich mee. Slade is getekend door het leven, blind en sarcastisch met een poetische ondertoon. Charlie is een eerlijke serieuze student die voor een moeilijke beslissing staat. Samen beleven deze tegengestelde karakters een onverwacht, explosief avontuur dat beide voorgoed zal veranderen. Een prachtige film met ijzersterk acteerwerk van Al Pacino waarvoor hij terecht een Oscar kreeg.

Inspirerende toespraak Emotionele climax Integriteit Tango Weekendtrip New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Gerard
Eigenlijk is de film wel een tien waard maar hier en daar toch wat `foutjes`. Boeiend vanaf de eerste tot de laatste scene. Je wilt eigenlijk niet dat de film afgelopen is. Een beetje `Amerikaans` , vooral het einde maar het stoort niet echt. Meer dan genoten van het ingetogen acteerwerk van `Charly' en het explosieve van de kolonel. De scene waarin de kolonel het wat rustiger aan doet is werkelijk fenomenaal. Zien dus deze film!

Reviews

Anoniem
Prachtige film met een glansrol van Al Pacino waarin integriteit en karakter meer waard blijken dan macht, geld en status. Zien dus, want de meeste mensen herkennen deze kwaliteiten in een mens, terwijl de machthebbers er vaak blind voor zijn!
loading