Downton Abbey: A New Era (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat de familie Crawley koninklijk bezoek kreeg van de koning en koningin van Groot-BrittanniŽ bereidt...
Downton Abbey: A New Era

Downton Abbey: A New Era

Historisch Drama
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 2 u

Nadat de familie Crawley koninklijk bezoek kreeg van de koning en koningin van Groot-BrittanniŽ bereidt de familie zich nu voor op een nieuw avontuur, namelijk een vakantie naar Frankrijk. Violet Crawley, de gravin van Grantham, is namelijk in bezit gekomen van een riante villa, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft bemachtigd. Zoals gewoonlijk komt een bezoek van de Crawleys met een hoop drama en zal niet alles op rolletjes lopen.

Landgoed Nostalgisch Dramatisch Erfenis 20e eeuw Engels landhuis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Eva
The grandest escape of the year!

We hebben er lang op gewacht, de tweede film na de zes seizoenen lange chique Britse soap die werd gebingewatched van 2010 tot 2015. We volgen de rijke familiy Crawley op hun prachtige landgoed in het Groot Brittannie van 1912 tot 1926.

Downton Abbey: A new Era gaat over geheimen, mysterie, liefde en een groots huwelijk. Violet Crawley, de gravin van Grantham erft een grandioos landhuis in Zuid-Frankrijk en de familie reist af naar de zon. Een nieuw hoofdstuk begint...

Mooi gemaakt, goed geregisseerd, vertrouwde cast nu in la douze France. Je favoriete bekende gezichten als Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Hugh Dancy, Dominic West, Nathalie Baye en Laura Haddock zijn weer van de partij. Julian Fellowes schreef ook dit script en houdt ons nu al in spanning of er nog een derde film aankomt!

Deze film komt ook voor in:

loading