Click (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Architect Michael Newman heeft door zijn drukke baan en veeleisende baas niet altijd even veel tijd voor zijn vrouw Donna en...
Click

Click

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 1 u 43 min

Architect Michael Newman heeft door zijn drukke baan en veeleisende baas niet altijd even veel tijd voor zijn vrouw Donna en zijn twee kinderen. Als hij op een dag de televisie niet aan krijgt omdat hij de juiste afstandsbediening niet kan vinden, gaat hij op zoek naar een universele versie die alles kan bedienen. Op een speciale afdeling in een warenhuis krijgt hij van Morty een unieke afstandsbediening met magische krachten! Met iedere druk op een knop krijgt Michael meer controle over zijn werk en zijn privéleven. Sterker nog hij heeft controle over de tijd! Zijn gebeden zijn verhoord... totdat het apparaat zijn keuzes gaat negeren en zelf beslissingen gaat nemen!

Magische gadget Emotioneel Fantasievol Tijdreizen Speciale effecten Hedendaags Huiselijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Top

Deze film komt ook voor in:

Reviews

filip
Wat een toffe acteur! Mooie, zeer grappige film, die je tegelijk doet stilstaan bij wat écht telt in het leven! Een aanrader voor een avondje lachen en nadenken, over het leven!
loading