Click (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Architect Michael Newman heeft door zijn drukke baan en veeleisende baas niet altijd even veel tijd voor zijn vrouw Donna en...
Click

Click

Komedie Drama
8.20 Taal:Engels Jaar:2006 Duur:1 u 43 min

Architect Michael Newman heeft door zijn drukke baan en veeleisende baas niet altijd even veel tijd voor zijn vrouw Donna en zijn twee kinderen. Als hij op een dag de televisie niet aan krijgt omdat hij de juiste afstandsbediening niet kan vinden, gaat hij op zoek naar een universele versie die alles kan bedienen. Op een speciale afdeling in een warenhuis krijgt hij van Morty een unieke afstandsbediening met magische krachten! Met iedere druk op een knop krijgt Michael meer controle over zijn werk en zijn privéleven. Sterker nog hij heeft controle over de tijd! Zijn gebeden zijn verhoord... totdat het apparaat zijn keuzes gaat negeren en zelf beslissingen gaat nemen!

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (2)

8.20/10.0
10
Anoniem
22-06-2014
Top
10
filip
10-02-2014
Wat een toffe acteur! Mooie, zeer grappige film, die je tegelijk doet stilstaan bij wat écht telt in het leven! Een aanrader voor een avondje lachen en nadenken, over het leven!
loading