Click: Architect Michael Newman heeft door zijn drukke baan en veeleisende baas niet altijd even veel tijd voor zijn vrouw Donna en zijn twee kinderen. Als hij op een dag de televisie niet aan krijgt omdat hij de juiste afstandsbediening niet kan vinden, gaat hij op zoek naar een universele versie die alles kan bedienen. Op een speciale afdeling in een warenhuis krijgt hij van Morty een unieke afstandsbediening met magische krachten! Met iedere druk op een knop krijgt Michael meer controle over zijn werk en zijn privéleven. Sterker nog hij heeft controle over de tijd! Zijn gebeden zijn verhoord... totdat het apparaat zijn keuzes gaat negeren en zelf beslissingen gaat nemen!
×
Click
Architect Michael Newman heeft door zijn drukke baan en veeleisende baas niet altijd even veel tijd voor zijn vrouw Donna en zijn twee kinderen. Als hij op een dag de televisie niet aan krijgt omdat hij de juiste afstandsbediening niet kan vinden, gaat hij op zoek naar een universele versie die alles kan bedienen. Op een speciale afdeling in een warenhuis krijgt hij van Morty een unieke afstandsbediening met magische krachten! Met iedere druk op een knop krijgt Michael meer controle over zijn werk en zijn privéleven. Sterker nog hij heeft controle over de tijd! Zijn gebeden zijn verhoord... totdat het apparaat zijn keuzes gaat negeren en zelf beslissingen gaat nemen!
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (2)Click
Geschreven door: Anoniem
   22-06-2014
Top
Geschreven door: filip
   10-02-2014
Wat een toffe acteur! Mooie, zeer grappige film, die je tegelijk doet stilstaan bij wat écht telt in het leven! Een aanrader voor een avondje lachen en nadenken, over het leven!
Schrijf zelf een review
loading