Bushwick online kijken / downloaden: Lucy is onderweg naar huis vanaf de universiteit, in Brooklyn stapt ze uit de metro en ziet ze dat haar wijk Bushwick wordt aangevallen door in het zwart geklede soldaten. De politie wordt neergemaaid, terwijl voetgangers óf in bussen worden afgevoerd óf worden doodgeschoten. Oud-marinier Stupe helpt haar tegen wil en dank om de burgeroorlog te overleven. De verwoesting van New York gaat onverminderd door, terwijl zij er nog steeds niet zeker van zijn wie erachter de aanval zit of waarom. - Bushwick
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Bushwick

Lucy is onderweg naar huis vanaf de universiteit, in Brooklyn stapt ze uit de metro en ziet ze dat haar wijk Bushwick wordt aangevallen door in het zwart geklede soldaten. De politie wordt neergemaaid, terwijl voetgangers óf in bussen worden afgevoerd óf worden doodgeschoten. Oud-marinier Stupe helpt haar tegen wil en dank om de burgeroorlog te overleven. De verwoesting van New York gaat onverminderd door, terwijl zij er nog steeds niet zeker van zijn wie erachter de aanval zit of waarom.
Waardering:
Acteurs: Brittany Snow, Dave Bautista, Arturo Castro
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!