Pestkop (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Danny is een scholier die vanwege zijn geesteszieke moeder thuis weinig aandacht krijgt. Hij is liever op school waar hij...
Pestkop

Pestkop

Drama Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2017 Duur: 1 u 26 min

Danny is een scholier die vanwege zijn geesteszieke moeder thuis weinig aandacht krijgt. Hij is liever op school waar hij erg populair is, maar ook bekend staat als grote pester. Zijn voornaamste slachtoffer is Suus, een lesbisch klasgenootje dat veel problemen ondervindt door haar geaardheid. Wanneer Danny door zijn vriendin wordt overgehaald om een sessie bij een waarzegster te doen, krijgt hij een blik in zijn toekomst. Hij kijkt vooruit op een lugubere situatie die in het verschiet ligt, dat wraak lijkt te zijn voor zijn pestgedrag...

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Vivian
Een erg boeiende en spannende film, met een erg belangrijk thema! Er zitten leuke grapjes in, maar het is vooral spannend en leuk! Ook erg leuke acteurs!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

J
Pestkop is een mooie en indrukwekkende film die de onderwerpen pesten, homoseksualiteit en discriminatie bespreekbaar maakt. Alle scholieren zouden deze film moeten zien.
loading