De Man uit Rome (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De sceptische onderzoekspriester Filippo komt in opdracht van het Vaticaan naar een Limburgs grensdorp om een...
De Man uit Rome

De Man uit Rome

Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2023 Duur: 1 u 43 min

De sceptische onderzoekspriester Filippo komt in opdracht van het Vaticaan naar een Limburgs grensdorp om een huilend Mariabeeld te onderzoeken. Vastbesloten om het beeld te ontmaskeren, stuit hij op de grimmige dorpsgemeenschap, die diep getraumatiseerd blijkt en zich vastklampt aan hun wonder. Aangetrokken en ontregeld door de zwijgende Térèse die de tranen ontdekte, raakt Filippo verwikkeld in het verdriet van het dorp en in een serie schijnbaar wonderbaarlijke gebeurtenissen die zijn zekerheden over zijn roeping als priester en als mens onderuithalen.

Emotionele lading Geloofstwist Huilend Mariabeeld Limburgs dorp

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading