Jurassic Park: John Hammond nodigt een aantal personen uit in Jurassic Park; een pretpark vol dinosauriŽrs. Maar wanneer het beveiligingssysteem wordt uitgeschakeld, krijgen de reptielen de kans te ontsnappen.
1993

Jurassic Park

Bekijk reviews (2)
121 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Actie Avontuur John Hammond nodigt een aantal personen uit in Jurassic Park; een pretpark vol dinosauriŽrs. Maar wanneer het beveiligingssysteem wordt uitgeschakeld, krijgen de reptielen de kans te ontsnappen. meer filminformatie
Ook op:
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Geef cadeau
×
Jurassic Park
John Hammond nodigt een aantal personen uit in Jurassic Park; een pretpark vol dinosauriŽrs. Maar wanneer het beveiligingssysteem wordt uitgeschakeld, krijgen de reptielen de kans te ontsnappen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Jurassic Park
Geschreven door: Nicole
   12-10-2015
Jurassic Park is een Amerikaanse science fiction avonturen film uit 1993, geregisseerd door Steven Spielberg. De film is gemaakt naar het gelijknamige boek van Michael Crichton. Deze film valt ook zeker onder een van de beste geregisseerde avonturen film allertijden van Steven Spielberg, hij won met dit eerste deel zelfs 20 awards, wat zeer terecht is. Spielberg weet samen met zijn producers een uitstekend resultaat neer te zetten met mooie visual en special effecten zonder de technische hoogstandjes van deze tijd. Erg goede cast, goed verhaal, kortom het is en blijft een perfecte klassieker!
Geschreven door: kim
   15-12-2010
Spannende film. Iets langdradig begin, maar goede actie aan het eind. Classic, moet gezien hebben
Schrijf zelf een review
loading