Jurassic Park (1993) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wetenschappers slagen er in om dinosauriŽrs te klonen uit een druppel dino-bloed afkomstig uit een mug. De...
Jurassic Park

Jurassic Park

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 1993 Duur: 2 u 1 min

Wetenschappers slagen er in om dinosauriŽrs te klonen uit een druppel dino-bloed afkomstig uit een mug. De ondernemende miljonair John Hammond wil de gekloonde dino's aan het publiek laten zien en bouwt daarvoor een gigantisch thema-park. Een paar gelukkigen, waaronder een advocaat, een wiskundige, twee dino-experts en Hammonds kleinkinderen zijn die eersten die het park mogen bezoeken. Bij de eerste de beste onweersbui valt echter de elektriciteit uit in het park en slagen een aantal gevaarlijke dinosaurussen erin om uit hun verblijven te ontsnappen.

CGI Innovatie Spannend Wetenschapsethiek Animatronics Prehistorisch Isla Nublar

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Nicole
Jurassic Park is een Amerikaanse science fiction avonturen film uit 1993, geregisseerd door Steven Spielberg. De film is gemaakt naar het gelijknamige boek van Michael Crichton. Deze film valt ook zeker onder een van de beste geregisseerde avonturen film allertijden van Steven Spielberg, hij won met dit eerste deel zelfs 20 awards, wat zeer terecht is. Spielberg weet samen met zijn producers een uitstekend resultaat neer te zetten met mooie visual en special effecten zonder de technische hoogstandjes van deze tijd. Erg goede cast, goed verhaal, kortom het is en blijft een perfecte klassieker!

Reviews

kim
Spannende film. Iets langdradig begin, maar goede actie aan het eind. Classic, moet gezien hebben
loading