Unlocked: CIA-agente Alice Racine slaagde er niet in om een terroristische aanslag in Parijs te voorkomen. Nu werkt ze undercover als maatschappelijk werkster in Londen. Ze baalt als ze wordt opgeroepen door haar mentor om een terreurverdachte te ondervragen. Tijdens het verhoor komt Alice erachter dat ze erin is geluisd. In een bloedstollende race tegen de klok zet ze alles op alles om een biologische aanval in Londen te verijdelen.
×
Unlocked
CIA-agente Alice Racine slaagde er niet in om een terroristische aanslag in Parijs te voorkomen. Nu werkt ze undercover als maatschappelijk werkster in Londen. Ze baalt als ze wordt opgeroepen door haar mentor om een terreurverdachte te ondervragen. Tijdens het verhoor komt Alice erachter dat ze erin is geluisd. In een bloedstollende race tegen de klok zet ze alles op alles om een biologische aanval in Londen te verijdelen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Unlocked
Geschreven door: Barbara
   17-06-2018
Het duurt even voordat de film op gang komt, maar dan zit de actie er uiteindelijk ook meteen goed in. Er zijn natuurljk al vele films over de amerikaanse inlichtingendienst, echter deze film heeft wel een origineel scenario. Je moet wel bij de les blijven, want er zijn enkele scherpe plotwendingen. Er is een leuk bijrolletje voor Michael Douglas en Orlando Bloom, maar de hoofdrol wordt met verve ingevuld door Noomi Rapace als de superwoman Alice Racine. Een lekker spannende actiefilm, die als ie eenmaal op gang is het tempo er goed in houdt.
Geschreven door: Christophe
   01-11-2017
Spannend! Goede cast
Schrijf zelf een review
loading