Army of One (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Brenner Baker, Special Forces, stuit tijdens een hike met haar man Dillion op een drugsopslag. De dealers doden haar...
Army of One

Army of One

Actie
5.78 Taal:Engels Jaar:2020 Duur:1 u 23 min

Brenner Baker, Special Forces, stuit tijdens een hike met haar man Dillion op een drugsopslag. De dealers doden haar man en laten haar levenloos achter. Een fout die ze zich dubbel en dik zullen berouwen. Als elitecommando is Ranger Brenner niet alleen een experte in survival, maar een getrainde moordmachine met één missie: wraak.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (2)

5.78/10.0
2
Alex
02-05-2021
Kan veel beter : flauw verhaal, kon veel beter en dieper uitgewerkt worden, choreografie der gevechten is beneden alle peil, acteurs zijn amateurs en komen niet geloofwaardig over. Cameraploeg OK.
9
Barbara
01-05-2021
Dillion en Brenner Baker vormen een getrouwd stel die te maken krijgen met een drugs/wapenopslag wanneer ze samen na bos wandeling moeten schuilen voor de regen in een gevonden bos huisje. Op het moment dat ze daar schuilen worden ze betrapt door een bende. Dillion overleeft de marteling niet. Brenner wordt voor dood achtergelaten. Als ze bij komt neemt ze wraak. En vanaf dat moment wordt het echt spannend en is het echt een heerlijk film waarbij Brenner het heft in eigen handen neemt. Echt een girl power film. Dus zeker de moeite waard om hem tenminste een keer gezien te hebben.
loading