Spokenjagers online kijken / downloaden: NEDERLANDS GESPROKEN. Tom is nogal bang aangelegd. Dat wordt er niet beter op als hij thuis in de kelder een spook ontdekt. Gelukkig is Hugo een Alledaagse Spook Gedaante. Hij doet geen vlieg kwaad, maar heeft wel dringend Tom's hulp nodig. Hugo kan niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude IJsgeest komen wonen, die de hele stad bevriest. Tom en Hugo roepen de hulp in van de professionele spokenjager Hetty. Tom en Hugo weten haar over te halen om samen op jacht te gaan. - Spokenjagers
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Spokenjagers
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Spokenjagers

NEDERLANDS GESPROKEN. Tom is nogal bang aangelegd. Dat wordt er niet beter op als hij thuis in de kelder een spook ontdekt. Gelukkig is Hugo een Alledaagse Spook Gedaante. Hij doet geen vlieg kwaad, maar heeft wel dringend Tom's hulp nodig. Hugo kan niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude IJsgeest komen wonen, die de hele stad bevriest. Tom en Hugo roepen de hulp in van de professionele spokenjager Hetty. Tom en Hugo weten haar over te halen om samen op jacht te gaan.
Waardering:
Categorie: Familie

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!