Traitor: De FBI-agent Roy Clayton (Guy Pearce) krijgt de leiding over een speciale eenheid binnen de Amerikaanse veiligheidsdienst. Zij onderzoeken internationale samenzweringen en terroristische organisaties. Alle sporen lijken richting de voormalig CIA-agent Samir Horn (Don Cheadle) te wijzen. Clayton reist de wereld af op zoek naar Horn, maar komt onderweg flink wat obstakels tegen.
×
Traitor
De FBI-agent Roy Clayton (Guy Pearce) krijgt de leiding over een speciale eenheid binnen de Amerikaanse veiligheidsdienst. Zij onderzoeken internationale samenzweringen en terroristische organisaties. Alle sporen lijken richting de voormalig CIA-agent Samir Horn (Don Cheadle) te wijzen. Clayton reist de wereld af op zoek naar Horn, maar komt onderweg flink wat obstakels tegen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (5)Traitor
Geschreven door: Severine
   27-09-2014
heel realistische film,de moeite
Geschreven door: jaap
   04-05-2011
Is een ontroerende film om te zien en er zit een pittige portie actie in. Het is bijzonder om te zien en gaat over vriend en vijandschap. De cast is goed en ook het acteerwerk is van hoog niveau. Deze film is zeker een aanrader. Niet kijken als je een hekel hebt aan flitsende beelden, wel kijken als je van goeie actie en een mooi verhaal houdt.
Geschreven door: Anoniem
   04-01-2011
Echt, heel, gave, film! Kijken. Is erg spannend en verrassend.
Geschreven door: Arne
   09-12-2010
Goede film. Tot het einde toe spannend en verrassend. Zeker een aanrader!
Geschreven door: Eric
   29-11-2010
Goede film. Persoonlijke overtuigingen komen goed tot uiting. Spannend tot het einde. De film vertoont de moeilijkheid van tot hoe ver men bereid is te gaan voor een betere wereld. Is een aanrader!
Schrijf zelf een review
loading