The Bank Job (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer kruimeldief Terry (Jason Statham) van een oude vriendin het aanbod krijgt mee te doen aan een bankroof die...
The Bank Job

The Bank Job

Thriller Actie
Taal:Engels Jaar:2008 Duur:1 u 47 min

Wanneer kruimeldief Terry (Jason Statham) van een oude vriendin het aanbod krijgt mee te doen aan een bankroof die niet mis kan gaan, denkt hij de kans van zijn leven te hebben. Met een haastig bij elkaar gezocht team begint Terry aan de klus, met als doel een aantal kluisjes leeg te roven vol juwelen en geld. Wat Terry niet weet, is dat de kluisjes ook geheimen bevatten waarmee de Londense onderwereld de regering en het Britse koningshuis kan chanteren. Het duurt niet lang of Terry en zijn vrienden hebben niet alleen de politie maar ook gangsters en de Britse geheime dienst achter zich aan... The Bank Job vertelt het spannende en waargebeurde verhaal van een bizarre bankoverval die de hele natie in zijn greep hield!

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Johan
Klassieker. Johan

Reviews

Ilana
De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en het is echt goed verfilmd. Jason Statham speelt weer als de beste. Heerlijke Britse humor, maar niet teveel. Er zijn spannende momenten en af en toe wat actie, maar de film blijft boeien. De upperclass Engelsen (met name de politici) met hun 'correcte' manier van leven, worden flink op de schop genomen. Twee verhaallijnen door elkaar maakt wel dat je even goed moet opletten. Gewoon een spannende film.
mario
Het is een Statham. Zit goed in elkaar, de dubbele verhaallijn is perfect vervlochten en bovenal, de politici krijgen een ferme veeg uit de pan. Schitterend gewoon. De spectaculaire autoscènes ontbreken, maar de hoeveelheid oude en zelfs klassieke wagens is wel een vingerwijzing. In elk geval, de film zelf is geen aaneenschakeling van blitse actiescènes, noch is het een doordenker, daar alle informatie direct gegeven is. Toch blijft deze film boeien tot op het laatste moment.

1 punt stoort me, maar niet echt erg: Statham met haar???
Pascal
Om een avondje lekker dom voor je uit te kijken is deze film prima!
Anoniem
Een film over een waargebeurd verhaal. Dat trekt altijd wel mijn aandacht. Statham is als in zijn andere films een goed middelpunt. Het verhaal is goed en de film vertolkt het amuserend. De vele toevalligheden maken het soms wat ongeloofwaardig, maar ja, het is en blijft een film toch?
Voor een avondje samen op de bank je mee laten voeren in het verhaal. Enjoy, van mij krijgt de film een 7.
gerline
Een waargebeurd verhaal zorgt ervoor dat je toch anders kijkt. Het verhaal speelt zich in de jaren 70 af! De acteurs kijken lekker weg, maar hoe het verhaal is uitgespeeld is niet enorm verrassend voor deze tijd. Het is een leuke film voor een middagje plezier en er zit een dubbele verhaallijn in. Ik geef daarom deze film een 7.
Marlon
Te veel toevalstreffers, slecht acteerwerk en de ruimtes waar in gespeeld wordt zijn te klein opgesteld.
Floortje
Weer een echte Jason Statham film.
Genieten.....
Jan
Vond het een hele goede film, ook heel boeiend daar dit een waargebeurd verhaal is. De dubbele verhaallijn die erin zit is goed te volgen daar en maakt het plaatje compleet. Zeker een aanrader voor mensen die van actie houden.
Anoniem
Een goede verfilming van een waargebeurd verhaal. De acteurs leveren een goed stukje werk af. De dubbele verhaallijn vond ik niet storend. Het was wel opletten wat tot de ene en wat tot de andere hoorde. Het geheel mag dan luchtig genoemd worden, maar is het kijken meer dan de moeite waard. Het enige nadeel is, dat er soms wat goedkope stunts in zaten. De film krijgt van mij toch een 8.
Anoniem
Luchtig gebracht waargebeurd verhaal over een bankoverval met "verkeerde" afloop. Vlotte humoristische film met goed acteerwerk. De tweede verhaallijn die op de achtergrond meeloopt had achterwege mogen blijven want voegt weinig toe. Verder zeer de moeite waard.
loading