Race To Witch Mountain (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Hou je vast voor de rit van je leven in de leuke, avontuurlijke actie-familiefilm...
Race To Witch Mountain

Race To Witch Mountain

Familie Sciencefiction Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 34 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Hou je vast voor de rit van je leven in de leuke, avontuurlijke actie-familiefilm van Disney: Race To Witch Mountain met Dwayne 'The Rock' Johnson. Jack Bruno is een taxichauffeur in Las Vegas die moeite heeft om op het rechte pad te blijven. Maar wanneer twee aliens vermomd als tieners plotseling in zijn taxi opduiken, raakt hij buitengewoon gemotiveerd. In een race tegen overheidsagenten, een alienjager en de klok, moet Jack de kinderen helpen hun verloren ruimteschip terug te krijgen. Ze moeten terug naar huis kunnen gaan om hun planeet en die van ons te redden. Adembenemende achtervolgingen, spannende momenten en special effects maken dit tot een avontuurlijke actiefilm waar het hele gezin van zal genieten.

Special effects Spannend Actievol Familieavontuur Ruimteschip Moderne tijd Las Vegas

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Anoniem
heerlijke fantasy-film,ook voor volwassenen.
Alles wat een film moet zijn....

Deze film komt ook voor in:

loading