South Park - Bigger Longer Uncut: NEDERLANDS ONDERTITELD. Wie kan de samenleving de schuld geven als de Amerikaanse jeugd degradeert tot een vloekende massa? In South Park is een enorm heftige film uitgekomen en natuurlijk willen Amerikaans meest favoriete kinderen Cartman, Kyle, Stan en Kenny deze zien. Tijdens de film leren de jongens alleen maar schunnige scheldwoorden die ze later gebruiken tegen de bewoners uit het stadje South Park. Dit gevloek leidt tot ergenis van alle moeders, die de acteurs uit de film beschuldigen voor het aanleren van schelden aan kinderen.
1999

South Park - Bigger Longer Uncut

Bekijk reviews (0)
78 min Taal: Engels Ondertiteling: Nederlands | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Komedie NEDERLANDS ONDERTITELD. Wie kan de samenleving de schuld geven als de Amerikaanse jeugd degradeert tot een vloekende massa? In South Park is een enorm heftige film uitgekomen en natuurlijk willen Amerikaans meest favoriete kinderen Cartman, Kyle,... meer filminformatie
Regisseur: Trey Parker

Ook op:
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Geef cadeau
×
South Park - Bigger Longer Uncut
NEDERLANDS ONDERTITELD. Wie kan de samenleving de schuld geven als de Amerikaanse jeugd degradeert tot een vloekende massa? In South Park is een enorm heftige film uitgekomen en natuurlijk willen Amerikaans meest favoriete kinderen Cartman, Kyle, Stan en Kenny deze zien. Tijdens de film leren de jongens alleen maar schunnige scheldwoorden die ze later gebruiken tegen de bewoners uit het stadje South Park. Dit gevloek leidt tot ergenis van alle moeders, die de acteurs uit de film beschuldigen voor het aanleren van schelden aan kinderen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (0)South Park - Bigger Longer Uncut

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading