Batman (1989) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De jonge Bruce Wayne ziet voor zijn ogen zijn ouders vermoord worden door Jack Napier. Jaren later als Gotham City wordt...
Batman

Batman

Actie
Taal: Engels Jaar: 1989 Duur: 2 u 1 min

De jonge Bruce Wayne ziet voor zijn ogen zijn ouders vermoord worden door Jack Napier. Jaren later als Gotham City wordt overspoeld door misdaad staat er een nieuwe held op genaamd Batman. Deze pakt het tuig bij z'n kladden en probeert een halt toe te roepen aan de misdaad. Als hij dan eindelijk oog in oog komt te staan met de moordenaar van de ouders van Bruce Wayne, gooit hij hem in een vat met zuur. Jack overleeft het en wordt... The Joker. Deze 'clown of crime' gaat persoonlijk achter Batman aan.

Iconisch Donker Superheld Gotische esthetiek 1980s Gotham City

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een film uit de oude doos. Onze kinderen vonden het prachtig. Een lekkere ouderwetse Batman-film. Vooral de rol die Jack Nicholson speelde was erg goed.
Lekker krankzinnig. Precies een rol die bij hem past. Het verhaal is eenvoudig en de afloop is voorspelbaar. Kortom, een leuke familiefilm.

Reviews

mario
Dacht toen ik zag dat deze film te huur was: "Leuk, eentje uit de oude doos". Ik moet toegeven, 't is geen slechte film. Maar helaas, nu zie ik de gedateerdheid en de 'fouten' tegenover het concept.
Voor hen die de nieuwe Batman-films (de trilogie startende in 2005) geniaal vinden gaat dit een afknapper zijn.
loading