Bigger, Fatter, Liar online kijken / downloaden: Kevin Shepherd heeft zijn hele leven gelogen, maar de rollen worden omgedraaid wanneer de achterbakse producent Larry Wolf Kevins idee voor een spelletje steelt. Kevin realiseert zich dat hij een waardige tegenstander heeft gevonden, een Bigger Fatter Liar, wanneer Wolf weigert om de waarheid te vertellen. Het is GAME ON voor Kevin en zijn beste vriendin Becca, ze halen een aantal waanzinnige grappen uit om de waarheid aan het licht te brengen. - Bigger, Fatter, Liar
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Bigger, Fatter, Liar
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Bigger, Fatter, Liar

Kevin Shepherd heeft zijn hele leven gelogen, maar de rollen worden omgedraaid wanneer de achterbakse producent Larry Wolf Kevins idee voor een spelletje steelt. Kevin realiseert zich dat hij een waardige tegenstander heeft gevonden, een Bigger Fatter Liar, wanneer Wolf weigert om de waarheid te vertellen. Het is GAME ON voor Kevin en zijn beste vriendin Becca, ze halen een aantal waanzinnige grappen uit om de waarheid aan het licht te brengen.
Waardering:
Acteurs: Jodelle Ferland, Barry Bostwick, Ricky Garcia
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!