Alien Resurrection (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 200 jaar na haar dood wordt Ellen Ripley gekloond om DNA van de Alien Queen uit haar te halen. Het bedrijf dat...
Alien Resurrection

Alien Resurrection

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 1997 Duur: 1 u 44 min

200 jaar na haar dood wordt Ellen Ripley gekloond om DNA van de Alien Queen uit haar te halen. Het bedrijf dat dit financiert wil namelijk de Aliens als wapens gaan gebruiken. Helaas blijken de Aliens slimmer dan ze dachten en binnen de kortste keren moet Ripley met behulp van een aantal ruimtepiraten ervoor zorgen dat de Aliens niet op aarde terecht komen.

Monstermoeder Spannend Claustrofobisch Overleven Xenomorf Toekomstig Ruimteschip

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Karen
In bepaalde opzichten is dit de meest interessante alien film tot dusverre. 200 jaar na haar dood wordt Ellen Ripley met alien foetus en al gekloond en genetisch gemodificeerd. Ripley is nu een hybride van mens en alien, waardoor de grens tussen wij en zij vervaagt. Al is het in de film dat Ripley meer mens dan Alien blijft. Het zou interessant zijn een film te maken waarin hybrids een meer prominente rol spelen en waar niet altijd de overlevingsstrijd centraal staat. Maar dat zou een een heel ander type film worden.
loading