Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De film begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en...
Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Avontuur Familie Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 2 u 7 min

De film begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel), een magische koffer en het ontsnappen van een aantal van Newt's fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Fantastic Beasts and Where to Find Them aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL 5.1 16:9
Nicole
Waanzinnig leuke en verassende film van producer JK Rowling, die we kennen van de Harry Potter films. De special en visuele effecten zijn verbazingwekkend. Vooral de fictieve wezens zijn zo adembenemend mooi in beeld gebracht. Ik heb van begin tot het einde ontzettend genoten van deze film. Ook de cast is goed en overtuigend in hun rol. Zeker een film die ik aan zou raden.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Joella
De film is mooi in elkaar gezet. Leuk om met het hele gezin te kijken. Als je van fantasy houdt en Harry potter is dit echt een aanrader.
Tim
Geweldig zij-verhaal uit de serie Harry Potter films. Op Zweinstein moeten de leerlingen in het eerste jaar voor hun studie het boek "Fantastic Beasts and where to find them" kopen van de auteur Newt Scamander. Dit is de verfilming van Dat boek. En de auteur Newt Scamander speelt zelf de hoofdrol in de verfilming.
Het verhaal en film vind ik beter dan de Harry Potter films. Goede fantasy film, zeer geloofwaardig geacteerd met top acteurs.
Aernoud
Goede film, veel actie en goede verhaal lijn. JK Rowling heeft haar best gedaan. wel een tip. Je moet wel Harry Potter geschiedenis hebben om een beetje info te krijgen. vind het einde mooi. geen idee of een deel 2 komt. je weet het maar nooit.
Gerard
Inderdaad allemaal geweldig wat je ziet. Maar wat een bombardement van beelden en acties, niet een beetje over de top! Maar ja dat zijn de James Bondfilms ook altijd. Afijn, geen achteroverleun film. De hoofdrolspeler doet het goed, met een heel erg groot minpunt! Hij speelde ook Stephan Hawking in The Theory of Everything en er is nauwelijks verschil te merken tussen deze twee vertolkingen en dat is behoorlijk ergerlijk. Ben in ieder geval blij dat ik eerst TToE heb gezien voor FBaWtFT
Zoe
Ik heb de hele tijd met open gesperde ogen en open mond van verbazing zitten te kijken. Wat een prachtige fantasie film! En eigenlijk ben ik kritisch wat dit genre aangaat... Zeker een aanrader dus kijken maar! J.K. Rowling heeft weer een Masterpiece gecreëerd!
loading