Fantastic Beasts and Where to Find Them: De film begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel), een magische koffer en het ontsnappen van een aantal van Newt's fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.
2016

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Bekijk reviews (6)
127 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: 5.1 Beeldformaat: 16:9
Avontuur Familie De film begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand... meer filminformatie
Ook op:
Beschikbaar t/m: 30 april 2021
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Fantastic Beasts and Where to Find Them
De film begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel), een magische koffer en het ontsnappen van een aantal van Newt's fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (6)Fantastic Beasts and Where to Find Them
Geschreven door: Joella
   17-09-2017
De film is mooi in elkaar gezet. Leuk om met het hele gezin te kijken. Als je van fantasy houdt en Harry potter is dit echt een aanrader.
Geschreven door: Tim
   26-06-2017
Geweldig zij-verhaal uit de serie Harry Potter films. Op Zweinstein moeten de leerlingen in het eerste jaar voor hun studie het boek "Fantastic Beasts and where to find them" kopen van de auteur Newt Scamander. Dit is de verfilming van Dat boek. En de auteur Newt Scamander speelt zelf de hoofdrol in de verfilming. Het verhaal en film vind ik beter dan de Harry Potter films. Goede fantasy film, zeer geloofwaardig geacteerd met top acteurs.
Geschreven door: Aernoud
   07-06-2017
Goede film, veel actie en goede verhaal lijn. JK Rowling heeft haar best gedaan. wel een tip. Je moet wel Harry Potter geschiedenis hebben om een beetje info te krijgen. vind het einde mooi. geen idee of een deel 2 komt. je weet het maar nooit.
Geschreven door: Nicole
   15-04-2017
Waanzinnig leuke en verassende film van producer JK Rowling, die we kennen van de Harry Potter films. De special en visuele effecten zijn verbazingwekkend. Vooral de fictieve wezens zijn zo adembenemend mooi in beeld gebracht. Ik heb van begin tot het einde ontzettend genoten van deze film. Ook de cast is goed en overtuigend in hun rol. Zeker een film die ik aan zou raden.
Geschreven door: Gerard
   04-04-2017
Inderdaad allemaal geweldig wat je ziet. Maar wat een bombardement van beelden en acties, niet een beetje over de top! Maar ja dat zijn de James Bondfilms ook altijd. Afijn, geen achteroverleun film. De hoofdrolspeler doet het goed, met een heel erg groot minpunt! Hij speelde ook Stephan Hawking in The Theory of Everything en er is nauwelijks verschil te merken tussen deze twee vertolkingen en dat is behoorlijk ergerlijk. Ben in ieder geval blij dat ik eerst TToE heb gezien voor FBaWtFT
Geschreven door: Zoe
   29-03-2017
Ik heb de hele tijd met open gesperde ogen en open mond van verbazing zitten te kijken. Wat een prachtige fantasie film! En eigenlijk ben ik kritisch wat dit genre aangaat... Zeker een aanrader dus kijken maar! J.K. Rowling heeft weer een Masterpiece gecreŽerd!
Schrijf zelf een review
loading