Doctor Strange (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Marvel's 'Doctor Strange' volgen we het verhaal van de wereldberoemde neurochirurg Dr. Stephen...
Doctor Strange

Doctor Strange

Actie Avontuur Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 50 min

In Marvel's 'Doctor Strange' volgen we het verhaal van de wereldberoemde neurochirurg Dr. Stephen Strange. Zijn leven verandert drastisch na een auto-ongeluk dat het einde van zijn carrière betekent. Wanneer de traditionele medische wetenschap hem in de steek laat, gaat hij op zoek naar genezing, in de mysterieuze enclave van Kamar-Taj. Hij komt erachter dat dit niet alleen een plek voor genezing is, maar ook het strijdtoneel tegen onzichtbare duistere krachten die vastbesloten zijn om onze realiteit te vernietigen. Hij ontdekt de geheimen van een verborgen wereld vol mystiek en verschillende dimensies. Strange staat voor de keuze; terugkeren naar zijn bestaan vol welvaart en aanzien, of alles achter zich te laten en de wereld verdedigen als machtigste magiër.

Visueel Indrukwekkend Fantasievol Actievol Zelfontdekking Tijdmanipulatie 2010s Kamar-Taj

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Tim
Doctor Strange gaat uiteraard over de dokter zelf, maar nu kom je het ontstaan van de doctor te weten.
Strange is zacht gezegd een beetje vreemd voor laten we zeggen toch een man met krachten geschonken door de mystieke kosmos.
Hij was niet geboren met die gaven, maar heeft ze moeten aanleren.
Voordat hij deze aanleerde, was zijn leven volgens hem perfect.
Maar aan elke mooi liedje komt een eind, vanwege een dom accident moest hij een oplossing zoeken voor zijn probleem.
Ik kan deze film aan iedereen aanraden, vooral aan de marvel's fans.
Mooie verfilming en acteerwerk, zoals steeds.

Reviews

Geert
Film uit de Marvel stal waar ook oa The Avengers uitkomen, Thor, Spiderman, enz. Dr Strange is een echte dokter die door een ongeval gedwongen wordt zijn beroep als chirurg op te geven. In zijn zoektocht om zijn leven te herstellen komt hij in Katmandu terecht bij The Ancient One. Zij leert hem dat het leven meer inhoudt dan wat we zijn en zien. De stevige cast zorgt voor goed acteerwerk, leuke effecten en er zit een goede flow in de film. Het verhaal is Marvel eigen: the good against the bad and in the end....De fans van de comic verfilmingen zullen ook hier niet teleurgesteld worden.
loading