Manglehorn (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sleutelmaker A.J. Manglehorn leidt een bescheiden leven in een rustig dorp. Hij verzorgt zijn zieke kat, maakt elke...
Manglehorn

Manglehorn

Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 33 min

Sleutelmaker A.J. Manglehorn leidt een bescheiden leven in een rustig dorp. Hij verzorgt zijn zieke kat, maakt elke vrijdag een praatje met de lokale bankbediende en gaat dagelijks naar hetzelfde restaurant. Terwijl hij routinematig zijn dag doorkomt, is hij ondertussen nog altijd bezig met het verlies van zijn grote liefde Clara. Tijdens zijn leven als crimineel stond zij vaak op de tweede plaats, een beslissing waar hij nog dagelijks spijt van heeft. Als hij op een dag Dawn ontmoet lijkt er eindelijk een nieuw hoofdstuk in zijn leven te zijn aangebroken, maar Manglehorn zal eerst een beslissing moeten nemen. Blijft hij vastzitten in het verleden of omarmt hij wat de toekomst hem kan brengen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Manglehorn aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Hou je van onvoorspelbaar? Niet de gelikte films? Dan zit je goed met deze mooie film. Heerlijke scenes met af en toe schurende situaties. Je bent geen minuut verveeld en gaat helemaal in het leven van die man zitten. Mooie beelden ook en onverwachte wendingen. En niet alleen de hoofdrolspeler is goed!
loading