Arrival (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer buitenaardse wezens op aarde arriveren, proberen lingu´st Louise Banks en haar team met hen te communiceren. De...
Arrival

Arrival

Drama Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 51 min

Wanneer buitenaardse wezens op aarde arriveren, proberen lingu´st Louise Banks en haar team met hen te communiceren. De tijd dringt, want deze buitenaardse invasie zorgt ervoor dat de spanningen wereldwijd hoog oplopen.

Visuele Taal Mysterieus Reflectief Communicatie Schrifttaal Heden Montana

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŰ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Paul
super gave film aanrader

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Hottenhuis
Een spannende, intrigerende film! Een "slow-burn" die je met name tegen het einde aan het denken zet. Ik denk daarom niet alleen een aanrader voor science-fiction fans, maar ook geschikt voor mensen die van drama/ thrillers houden. Er komen aliens in voor maar die worden grotendeels gebruikt om "de mens" een spiegel voor te houden.
Geert
Louise is een taaldeskundige die door het leger wordt opgevorderd om contact te leggen met Aliens die naar de aarde zijn gekomen en waarvan men de intentie wil weten. Is een SF film maar met een heel andere insteek. Het verhaal lijkt ook raar in elkaar te zitten, enkel op het einde passen de puzzelstukken in elkaar, al blijft er toch wat verwarring hangen vind ik. Er wordt goed geacteerd en de cast is niet van de minste. Je moet je hoofd erbij houden om het verhaal te volgen, verwacht geen SF actie, het is eerder een intelligente SF film met de nadruk op overleg en diplomatie. Aanrader toch.
Gerard
Super bijzondere science fiction film. Van af het begin af aan verrassend, je weet niet welke kant het op gaat. Tot op het laatste moment goed opletten om de film te kunnen volgen. Een film over tijd en dat tijd eigenlijk alles zegt over hoe je in het leven staat. Acteerwerk echt realistisch. Als je van science fiction houdt of zelfs maar een beetje dan moet je deze film echt kijken.
Jorick
Best movie on this site so far, A true Masterpiece.
loading