The Town: Terwijl hij plannen maakt voor een overval waarmee zijn gang de grootste buit ooit kan binnenhalen, zoekt een ervaren dief een manier om zijn leven en woonplaats achter zich te laten. Ondertussen probeert hij de FBI-agent te ontwijken die hem en zijn groep wil oppakken. Ben Affleck staat aan het hoofd van een geweldige cast. Daarnaast is hij ook de regisseur en heeft hij meegeschreven aan deze spannende en enthousiast ontvangen thriller die zich - vaak op explosieve wijze - afspeelt op gedurfde locaties in Boston.
×
The Town
Terwijl hij plannen maakt voor een overval waarmee zijn gang de grootste buit ooit kan binnenhalen, zoekt een ervaren dief een manier om zijn leven en woonplaats achter zich te laten. Ondertussen probeert hij de FBI-agent te ontwijken die hem en zijn groep wil oppakken. Ben Affleck staat aan het hoofd van een geweldige cast. Daarnaast is hij ook de regisseur en heeft hij meegeschreven aan deze spannende en enthousiast ontvangen thriller die zich - vaak op explosieve wijze - afspeelt op gedurfde locaties in Boston.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (31)The Town
Geschreven door: Anoniem
   30-09-2012
Een hele verrassende rol van Ben Affleck. Nu eens niet alleen romantiek, maar ook goeie actie. Het verhaal is overtuigend en ook de acteurs. Geen goedkope B-film maar echt klasse. Zo wil ik Ben Affleck wel vaker een rol zien neerzetten. Hele leuke en ook verrassende film. Zeker kijken. Ik geef de film een 9.
Geschreven door: JurriŽn
   16-08-2011
Positieve meevaller. Hoewel ik nooit echt overtuigd ben van de acteerprestaties van Ben Affleck, heeft hij zich nu goed als doorgewinterde bankovervaller met een zachte kant kunnen neerzetten. Voor een avondje vermakelijke actie, DOEN!
Geschreven door: Anoniem
   15-08-2011
Zeker een film om nog een keer te kijken. We geven een dikke 9 voor deze film. Leuke film, zoals verwacht met zulke acteurs. Geen moment verveeld. Goed verhaal met veel leuke momenten en een goed einde.
Geschreven door: Matthijs
   14-07-2011
Deze film gaat een keer niet over het oplossen van een bankoverval. Het verhaal gaat juist in op het leven van de bankovervaller zelf. Goede acteurs, geen echte verrassingen, maar wel een goed in elkaar gezet verhaal.
Geschreven door: Anoniem
   04-06-2011
Boeiende, goede film. Zeker een aanrader.
Geschreven door: jaap
   23-05-2011
Goeie film en goeie spelers. Heeft een goed verhaal, wat je ook kan verwachten van een film met zulke acteurs. Heb me prima vermaakt en is bijzonder om te zien. Deze strijd om liefde, vriendschap en trouw.
Geschreven door: Arie
   18-05-2011
Spannend, maar erg gewelddadig. Boeit vanaf het begin tot aan het eind. Goed acteerwerk; personages hadden wat meer uitgediept mogen worden. Wat mij betreft zeer het bekijken waard!
Geschreven door: Elibert
   04-05-2011
Prima film, beetje langdradig!
Geschreven door: Anoniem
   20-04-2011
Coole film, met veel actie en geweld. Ook romantiek. Ben Affleck is eigenlijk best leuk. Goed verhaal, waarin je sympathie krijgt voor de "bad guys". Open einde is jammer, maar onvermijdelijk.
Geschreven door: Anoniem
   06-04-2011
Het is een heftige film. Er komt veel actie in voor en geweld wordt ook niet uitgesloten. De spanning blijft goed in het verhaal zitten en de film is niet echt voorspelbaar. Ik hou vooral ook van de stijl van de film. Het is een beetje maffia/football factory achtig.
Geschreven door: Anoniem
   16-03-2011
Het is een goede film. Het verhaal is af en toe wat langdradig, maar blijft spannend. Het blijft wel opletten, want je bent gauw de draad kwijt. Het is een aanrader om naar te kijken.
Geschreven door: jessica
   14-03-2011
Goeie film, voor iedereen leuk of je nou houd van actie, humor, romantisch alles zit erin! Leuke acteurs en een leuk verhaal.
Geschreven door: Anoniem
   09-03-2011
Prachtige film! Verhaal zou zomaar een waargebeurd verhaal kunnen zijn. Je word vanaf minuut 1 meegezogen in het verhaal en komt er op het einde pas weer uit! Mooi verhaal, goede acteurs en prachtige scenes! Echt een aanrader!
Geschreven door: Anoniem
   09-03-2011
The Town is op zich een leuke film, maar een beetje langdradig af en toe. De spanning wordt goed opgebouwd en het heeft een open einde. Leuk filmpje om thuis te kijken op een zondagavond ofzo.
Geschreven door: Anoniem
   07-03-2011
Super goede film! Jeremy Renner is ook echt een topper. Film in de stijl van Heat. Ga hem zeker op dvd/blu ray kopen echt een aanrader!
Geschreven door: Anoniem
   06-03-2011
Interessante verhaallijn met leuke wendingen, soms een beetje langdradig en voorspelbaar. Acteerwerk is prima. Kortom: een leuke film om te kijken, maar zeker geen topper.
Geschreven door: Luck
   04-03-2011
Goede film, sterk acteer werk. Actie en verhaal zonder ongeloofwaardig te worden
Geschreven door: Margot
   27-02-2011
Echt een goede film. Absoluut een aanrader! Ik was onder de indruk van het verhaal. Als je van actie, drama en toch ook een beetje romantiek houdt.... kijk dan deze film. Wie weet komt er een vervolg, omdat deze film een (onvoorspelbaar) open einde heeft.
Geschreven door: Anoniem
   26-02-2011
Goede film, beetje langdradig af en toe, maar lekker ruw op z'n tijd. Spanning wordt goed opgebouwd en einde kan overal heen. Lekker filmpje voor de vrijdagavond!
Geschreven door: Jan
   23-02-2011
Wow, super film. Mooie beelden, knap geacteerd (en een beetje ongeloofwaardig). Heerlijk om in 1 keer uit te kijken!
Geschreven door: mirjam
   19-02-2011
Leuke film, met romance en actie genoeg, maar jammer van het open eind in de film. Toch loopt de film anders af dan je van te voren denkt. Je kan geen minuut missen, anders mis je gelijk een snelle actie scene.
Geschreven door: Anoniem
   17-02-2011
Wel een film die je gezien mag hebben.
Geschreven door: Anoniem
   13-02-2011
Hele mooie film, goed verhaal, goede actie. Zeker een aanrader
Geschreven door: EDUARD
   13-02-2011
Een aanrader. De film heeft een goed verhaal met verschillende aspecten. De houding van de politie wordt weergegeven naar realistische waarde; een verdachte kan niet aangehouden worden zonder bewijzen, laat staan veroordeeld worden! Verder toont de film ook hoe mensen die tegen het gebruik van wapens waren, zo ver gedreven kunnen worden, dat ze in koele bloede een paar mensen vermoorden.
Geschreven door: Anoniem
   12-02-2011
Goede film!
Geschreven door: W.
   11-02-2011
Leuke spannende film. Prima voor de vrijdagavond.
Geschreven door: Thomas
   11-02-2011
Goede film voor wie een actie film met het vrouwtje wil kijken. Leuk verhaal. Einde loopt af hoe je het niet verwacht. Een aanrader!
Geschreven door: Anoniem
   11-02-2011
Hoewel ik Ben Affleck in andere films nooit echt een sterke acteur heb gevonden, lijkt dit een rol die beter bij hem past. Knaller van een film, mooie actie en spannend tot het einde.
Geschreven door: Anoniem
   10-02-2011
Goeie film.
Geschreven door: Andy
   10-02-2011
Een prachtige film. Het verhaal van vier gangsters en 1 vrouw waar hij de liefde in trug vind en alles zou over hebben om haar mee te nemen... Maar dan komt de zware klus, een klus die hij niet had verwacht, of net wel? Echt de moeite om hem te kijken.
Geschreven door: Mark
   09-02-2011
Hele goede film. Is zeker het kijken waard. Kan niks anders zeggen.
Schrijf zelf een review