The Divergent Series: Allegiant (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Voor het eerst verlaten Tris en Four de enige stad en familie die ze ooit gekend hebben. Ze...
The Divergent Series: Allegiant

The Divergent Series: Allegiant

Actie Avontuur Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 56 min

Voor het eerst verlaten Tris en Four de enige stad en familie die ze ooit gekend hebben. Ze vluchten naar de andere kant van de muur die Chicago omringt. Wat ze daar ontdekken, stelt alles in vraag wat ze dachten te weten. Wanneer ook in deze wereld een genadeloze strijd losbarst die de hele samenleving bedreigt, moeten Tris en Four razendsnel uitmaken wie ze kunnen vertrouwen.

Actiescènes Spannend Futuristisch Machtstrijd Technologie Dystopisch Chicago

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Geert
De 3e id reeks en even sterk als de voorgaanden. Tris en Four gaan eindelijk door de muur en ontdekken de wereld buiten de hunne. Blijkt dat ze deel uitmaken van een experiment. Doch ze merken dat het leven buiten niet veel beter is dan binnen en dat ook daar licht wordt omgegaan met mensenlevens. Mooi in beeld gebracht, op niveau geacteerd. Knappe technologie en goede en snelle actie en spanning. Het verhaal gaat in de laatste fase en je merkt toch dat de inhoud wat zwakker wordt. Zelfde als in Hunger Games, MazeRunner eigenlijk...conclusie: mensen heersen over mensen tot diens nadeel.

Deze film komt ook voor in:

loading