Up (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Carl Fredricksen is een gepensioneerde ballonnenverkoper die klaar is om zijn laatste kans op avontuur...
Up

Up

Animatie Kids Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 33 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Carl Fredricksen is een gepensioneerde ballonnenverkoper die klaar is om zijn laatste kans op avontuur hoog in de wolken te grijpen. Carl maakt duizenden ballonnen aan zijn huis vast en stijgt op om af te reizen naar de verloren dromen van zijn jeugd. Wat Carl niet weet, is dat Russell, een 8-jarige padvinder, op het verkeerde moment op de verkeerde plek is, namelijk op Carl's veranda! 's Werelds meest onwaarschijnlijke duo bereikt nieuwe hoogtes en ontmoeten fantastische vrienden.

Modern Sprookje Hartverwarmend Vriendschap Vliegende Woning Zuid-Amerika

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Marc
Deze animatie stond al heel lang op mijn lijstje. Nu dan eindelijk gezien. Meesterlijk. Heel mooi gemaakte computeranimatie met een geweldig verhaal.
Van het begin tot en met de aftiteling een lust voor het oog maar ook een ontroerend mooi verhaal vol kleine wijsheden. Voor de hele familie maar voor alle leeftijden heel erg de moeite waard.
loading