Up (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Carl Fredricksen is een gepensioneerde ballonnenverkoper die klaar is om zijn laatste kans op avontuur...
Up

Up

Animatie Kids
8.65 Taal:Engels Jaar:2009 Duur:1 u 33 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Carl Fredricksen is een gepensioneerde ballonnenverkoper die klaar is om zijn laatste kans op avontuur hoog in de wolken te grijpen. Carl maakt duizenden ballonnen aan zijn huis vast en stijgt op om af te reizen naar de verloren dromen van zijn jeugd. Wat Carl niet weet, is dat Russell, een 8-jarige padvinder, op het verkeerde moment op de verkeerde plek is, namelijk op Carl's veranda! 's Werelds meest onwaarschijnlijke duo bereikt nieuwe hoogtes en ontmoeten fantastische vrienden.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9
Up

Reviews (1)

8.65/10.0
9
Marc
02-06-2016
Deze animatie stond al heel lang op mijn lijstje. Nu dan eindelijk gezien. Meesterlijk. Heel mooi gemaakte computeranimatie met een geweldig verhaal.
Van het begin tot en met de aftiteling een lust voor het oog maar ook een ontroerend mooi verhaal vol kleine wijsheden. Voor de hele familie maar voor alle leeftijden heel erg de moeite waard.
loading