Sing 2 (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante...
Sing 2

Sing 2

Animatie Muziek
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 45 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten 's werelds grootste rockster genaamd Clay Calloway ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

Muzikale Humoristisch Droomjacht Kleurrijk Redshore City

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
Mr Moon wil tonen dat zijn groep klaar is voor het grote werk en trekt daarom naar de grote stad voor auditie bij de grootste en bekendste producer. Wanneer ze de gig krijgen staan ze voor de grootste uitdaging ooit, maar de plannen zijn er en ze zijn vastberaden. Een oude ster uit het verleden wordt erbij gehaald al loopt dat niet makkelijk. Zeer leuke film voor jong en oud en een waardige sequel. Zalige humor, grote sterren die hun stem leenden en de onderliggende boodschap blijft: alles is mogelijk als je je ervoor inzet. Als fan van U2 is het ook leuk Bono aan het werk te zien en horen.

Reviews

Eva
Universal Pictures regisseur Garth Jennings maakt een supercool en dazzling langverwacht vervolg op SING uit 2016. Deze fantastische computer-animated musical comedy ontstijgt by far haar voorganger en is zo echt als een live actiefilm! Koala Buster Moon (stem van Matthew McConaughey) wil een schitterende extravagante show in Redshore, LA met een vleugje Las Vegas, op de planken zetten. Alles op alles om de legendarische rockstar leeuw Clayton Callaway (Bono) uit zijn isolement te halen en mee te laten stralen!
Heerlijke muziek, spectaculaire cast als Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly, Halsey, Bobby Cannavale, Pharrell Williams, Eric Andrť and nog veel meer...
loading