Zootopia (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. Een stad waar het...
Zootopia

Zootopia

Animatie Kids
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 44 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. Een stad waar het niet uitmaakt wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste muis. Maar wanneer officier Judy Hopps zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is om als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren te zitten. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de sluwe vos Nick Wilde om het mysterie op te lossen.

Morele les Humor Optimisme Diversiteit Stadslandschap Zootropolis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Gerard
In eerste instantie dacht ik dat het een film was voor kinderen tussen de 4 en de 8 maar langzamerhand word je ook als volwassene meegezogen in een zeer dynamische actiefilm. Mooi uitgewerkte personages en prachtige stemmen. De Engelstalige natuurlijk want dat is echt een kwaliteitsverschil met Nederlandse nepstemmen!
Humorvolle scenes en teksten, ook vaak met een dubbele bodem voor de volwassenen. Kortom, een heerlijke film. Wel een btje eng misschien voor hele kleine kinderen.

Reviews

Angelique
Hele leuke kinderfilm,een mooi avontuur,en soms spannend!en natuurlijk ook humor.
loading