Ice Princess online kijken / downloaden: Hoewel ze heel graag een gracieuze kunstschaatskampioene wil worden, is de klungelige boekenwurm Casey Carlyle slechts een intelligent buitenbeentje. Haar dominante moeder stoomt haar klaar voor een studie aan een topuniversiteit. Maar wanneer Casey de kans van haar leven krijgen en mag trainen met schaatsster Gen en haar moeder/coach komen haar dromen uit. Als ze haar haar hoofd gebruikt en haar hart volgt zal ze moeten kiezen tussen haar moeder en haar eigen idealen. - Ice Princess
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Ice Princess
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Ice Princess

Hoewel ze heel graag een gracieuze kunstschaatskampioene wil worden, is de klungelige boekenwurm Casey Carlyle slechts een intelligent buitenbeentje. Haar dominante moeder stoomt haar klaar voor een studie aan een topuniversiteit. Maar wanneer Casey de kans van haar leven krijgen en mag trainen met schaatsster Gen en haar moeder/coach komen haar dromen uit. Als ze haar haar hoofd gebruikt en haar hart volgt zal ze moeten kiezen tussen haar moeder en haar eigen idealen.
Waardering:
Acteurs: Joan Cusack, Michelle Trachtenberg, amy Stewart
Categorie: Familie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!