Old Dogs (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. John Travolta en Robin Williams schitteren in Old Dogs, de hilarische komedie voor het hele gezin. De levens van twee...
Old Dogs

Old Dogs

Komedie Familie
Jaar: 2009 Duur: 1 u 25 min

John Travolta en Robin Williams schitteren in Old Dogs, de hilarische komedie voor het hele gezin. De levens van twee beste vrienden staan op hun kop wanneer ze onverwachts met de zorg voor een zevenjarige tweeling belast worden, terwijl ze op het punt staan de zakendeal van hun leven te sluiten. De onbeholpen vrijgezellen proberen om voor de kinderen te zorgen, maar hun gestuntel leidt tot het ene debacle na het andere. Ze krijgen te maken met een gorilla en een aantal pikkende pinguļns, maar komen misschien ook wel tot een nieuw begrip van wat er echt toe doet in het leven. Old Dogs is een doldwaze en hartverwarmende komedie, met Seth Green, Kelly Preston, Matt Dillon en Lori Loughlin in buitengewoon grappige bijrollen.

Slapstick Ontroerend Humoristisch Vriendschap Kleurrijk Hedendaags Stadsleven

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgiė? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
mandy
In een woord geweldig!! Echt heel leuk tot aan het einde.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

An
Zalige film, heb me echt in een deuk gelachen, met ook wel ontroerende momenten. 2 top acteurs. Ik vond het de moeite om hem te zien...
Carlijn
Ik vond dit echt een ouderwets leuke lachfilm. Ik heb erg gelachen om de film en de acties er in. Top film!
Anoniem
Begin beetje warrig. Goede humor. Grappige scenes. Veel gelachen. Tot het einde toe leuk!
judit
Tja, iets meer verwacht van de topcrew, eerlijk gezegd. Beetje flauw, beetje te voorspelbaar, beetje goedkoop. Wel even grappig als je niet veel verwacht.
Bob
Geweldige film. Echt leuk.
car
Jhon Travolta maakt het een beetje de moeite waard om te kijken als je een loos moment hebt en het hard sneeuwt buiten. Grappige film om gezellig met je kids te kijken. Geen hoogvlieger, deze film.
eefje
erg komische film met goede acteurs uiteraard.
Zit veel humor in de film waardoor het kijken ontspannend wordt.
voor een humorfilm, zeker kijken!
jo
Is wel lachen. Soms is het er wat over maar het blijft mooi amusement.
Fred
Goede acteurs. Maar het verhaal is een slapaftreksel van de film Mrs Doubtfire met Robin Wiliams waarin hij ook de liefde van zij kinderen en ex probeert terug te winnen. De echte grappige momenten blijven uit.
Anoniem
Echt weer ouderwets lachen met een old dog cast, Disney krijgt het voor elkaar om lachen en een traan in met de huidige tijd als voorbeeld. Een aanrader voor het gezin vanaf twaalf jaar en de aankomende veertigers.
Anoniem
Af en toe heel grappig. Goede acteurs!
loading