Dad's Army online kijken / downloaden: In 1944 is de Tweede Wereldoorlog bijna toe aan zijn einde. De geallieerden staan klaar om Frankrijk binnen te vallen en het Duitse leger eindelijk te verslaan. In Walmington-on-Sea ziet de Home Guard het niet meer zitten. De focus is volledig weg wanneer journaliste Rose Winters over hen komt schrijven en hun harten sneller laat kloppen. Op dat moment ontdekt MI5 dat er een spion rond loopt. Opeens staat de uitkomst van de oorlog op de tocht en de onwaarschijnlijke helden moeten opstaan voor de telling. - Dad's Army
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Dad's Army
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Dad's Army

In 1944 is de Tweede Wereldoorlog bijna toe aan zijn einde. De geallieerden staan klaar om Frankrijk binnen te vallen en het Duitse leger eindelijk te verslaan. In Walmington-on-Sea ziet de Home Guard het niet meer zitten. De focus is volledig weg wanneer journaliste Rose Winters over hen komt schrijven en hun harten sneller laat kloppen. Op dat moment ontdekt MI5 dat er een spion rond loopt. Opeens staat de uitkomst van de oorlog op de tocht en de onwaarschijnlijke helden moeten opstaan voor de telling.
Waardering:
Acteurs: Catherine Zeta-Jones, Michael Gambon, Bill Nighy
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!