9 Lives: Dean was toevallig op een plek waar hij beter niet kon zijn. Nu vecht hij voor zijn leven en is het lang verwachte moment gekomen om zich te verzoenen met zijn vrouw Amy. Hij wil haar vertellen welke gruwelen hij heeft meegemaakt als militair, een carričre die eindigde met de dood van zijn beste vriend Scott, de broer van Amy. Toevallig loopt Dean een cafetaria binnen waar hij door een groep criminelen wordt aangezien voor een CIA-agent waar ze naar op zoek zijn. Dean wordt onverhoeds geďnjecteerd met XE, een experimentele hallucinogene stof. Daardoor is hij half van de wereld en extreem gevoelig voor suggestie.
×
9 Lives
Dean was toevallig op een plek waar hij beter niet kon zijn. Nu vecht hij voor zijn leven en is het lang verwachte moment gekomen om zich te verzoenen met zijn vrouw Amy. Hij wil haar vertellen welke gruwelen hij heeft meegemaakt als militair, een carričre die eindigde met de dood van zijn beste vriend Scott, de broer van Amy. Toevallig loopt Dean een cafetaria binnen waar hij door een groep criminelen wordt aangezien voor een CIA-agent waar ze naar op zoek zijn. Dean wordt onverhoeds geďnjecteerd met XE, een experimentele hallucinogene stof. Daardoor is hij half van de wereld en extreem gevoelig voor suggestie.
Details
Beeldformaat: 4:3
×
Reviews (2)9 Lives
Geschreven door: Anoniem
   24-12-2011
In het begin direct al spannend, al dan wel wat verwarrend. De hoofdpersoon Wesley Snipes krijgt steeds flashbacks, waardoor het wat chaotisch overkomt. Groot gedeelte van de film is steeds in het donker gefilmd wat het nog spannender maakt. Goede actie, goed verhaal, Wes is geschapen voor deze rol.
Geschreven door: Jorrit
   30-01-2008
Wesley Snipes staat altijd weer garant voor goede actie! Zo ook nu weer. Hoewel het verhaal een beetje ver gezocht is, maakt de actie van Wesley Snipes een hoop goed! Ook zijn acteerwerk is erg goed gedaan. Voor een b-film is deze zeker de moeite waard om te bezichtigen!
Schrijf zelf een review
loading