Absolute Power (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hij was waar hij niet moest zijn en hij zag wat hij niet had mogen zien. En wie gelooft er nu een professionele...
Absolute Power

Absolute Power

Thriller 7.80
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:1997 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 56 minuten

Hij was waar hij niet moest zijn en hij zag wat hij niet had mogen zien. En wie gelooft er nu een professionele dief en ex-gevangene? Wie vertrouwt Luther Whitney als hij zegt dat hij een vrouw vermoord zag worden - en dat de man die voor haar dood verantwoordelijk is de President van de Verenigde Staten is?

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (1)

7.80/10.0
9
Johan
15-05-2013
Een typische Eastwood-film vol klasse. De situatie waarin hij verzeild geraakt speelt hij terug op een coole en onverschrokken manier. Het samenspel tussen hem en Ed Harris komt volop tot zijn recht. Ze weten beide, net als de andere acteurs, hun rol bijzonder geloofwaardig neer te zetten. Naar het einde toe komt de spanning volop tot leven met een einde wat je niet meteen kon inschatten. Een prima scenario vertolkt door prima acteurs kan alleen maar een prima film opleveren! Een 9 voor deze film.
loading