Absolute Power (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hij was waar hij niet moest zijn en hij zag wat hij niet had mogen zien. En wie gelooft er nu een professionele...
Absolute Power

Absolute Power

Thriller
Taal: Engels Jaar: 1997 Duur: 1 u 56 min

Hij was waar hij niet moest zijn en hij zag wat hij niet had mogen zien. En wie gelooft er nu een professionele dief en ex-gevangene? Wie vertrouwt Luther Whitney als hij zegt dat hij een vrouw vermoord zag worden - en dat de man die voor haar dood verantwoordelijk is de President van de Verenigde Staten is?

Politieke thriller Intrige Spannend Machtsspel Schaduwspel 1990s Witte Huis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Johan
Een typische Eastwood-film vol klasse. De situatie waarin hij verzeild geraakt speelt hij terug op een coole en onverschrokken manier. Het samenspel tussen hem en Ed Harris komt volop tot zijn recht. Ze weten beide, net als de andere acteurs, hun rol bijzonder geloofwaardig neer te zetten. Naar het einde toe komt de spanning volop tot leven met een einde wat je niet meteen kon inschatten. Een prima scenario vertolkt door prima acteurs kan alleen maar een prima film opleveren! Een 9 voor deze film.
loading