Er Ist Wieder Da (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de zomer van 2011 wordt Adolf Hitler wakker op een verlaten veldje midden in Berlijn, zonder oorlog, zonder...
Er Ist Wieder Da

Er Ist Wieder Da

Komedie
Taal: Duits Jaar: 2015 Duur: 1 u 51 min

In de zomer van 2011 wordt Adolf Hitler wakker op een verlaten veldje midden in Berlijn, zonder oorlog, zonder partij en zonder Eva. Hij dwaalt rond in een voor hem volstrekt onherkenbare stad. Iedereen die hij tegenkomt, denkt dat hij een hilarische imitator is. Hitler wordt een enorme hype en begint 66 jaar na zijn dood aan een televisiecarrière. Ook in deze eeuw krijgt 'der Führer' het achteloze volk moeiteloos in zijn macht.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Er Ist Wieder Da aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Gerard
Het begin was even taai. De stuntelige ongeloofwaardigheid had geen vijf minuten langer moeten duren want dan waren we gestopt met kijken. Iets wat ons nog maar een keer eerder is overkomen. Gelukkig is er positieve wending. Op het moment dat je door krijgt dat er echte situaties en interviews tussen zitten wordt het bijkans een randje op de stoel film. Wat een griezelige conclusie komt er in je op tegen het einde van de film.Helaas wordt dit soort films niet gezien of begrepen door de mensen waar hij over gaat.

Reviews

Marc
Lekkere maffe film. Naast de hilarische situaties die de terugkeer van Der Fuhrer veroorzaken en de misverstanden omtrent zijn werkelijke identiteit maken deze film een goede komedie met een zwart randje. Dat zwarte randje kan ook bijna niet anders als het over de grootste psychopaat van de vorige eeuw gaat. Het lekker beklemmende eindje zet je wel even aan het denken.
loading