Riders of Justice (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Beroepsmilitair Markus moet noodgedwongen huiswaarts keren om voor zijn dochter Mathilde te zorgen als blijkt...
Riders of Justice

Riders of Justice

Actie Drama Komedie
Taal: Deens Jaar: 2020 Duur: 1 u 51 min

Beroepsmilitair Markus moet noodgedwongen huiswaarts keren om voor zijn dochter Mathilde te zorgen als blijkt dat zijn vrouw om het leven is gekomen tijdens een tragisch treinongeluk. Terwijl ze nog in diepe rouw verkeren, wordt er aangebeld door data-analist Otto. Hij heeft het treinongeluk overleefd en heeft samen met zijn excentrieke collega Lennart en hun nog zonderlinger maat Emmenthaler geconcludeerd dat de trein niet zomaar is verongelukt. Ze besluiten verder op onderzoek uit te gaan en ook voor Markus wordt het duidelijk dat er sprake is geweest van een aanslag. De mannen ontpoppen zich tot engelen der wrake en de missie leidt tot resultaten. Al zijn het misschien niet de gewenste

Cultfilm Wraakzuchtig Donkere komedie Toeval versus lot Cinematografie Hedendaags Denemarken

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Anneke
Gave prachtige film met alles erin. Er kan gelachen en gehuild worden, Fantastisch gespeeld zodat je vergeet dat er gespeeld wordt. Puur kijkgenot.
loading