c94a589bdd47870b1d74b258d1ce3b33
Skyfall online kijken / downloaden: James Bond is in Istanboel op zoek naar een gestolen harddisk van de Britse geheime dienst met daarop de identiteiten van MI6-agenten. De missie gaat gruwelijk mis. Bond wordt neergeschoten en voor dood achtergelaten. Vlak daarna wordt het hoofdkwartier van MI6 opgeblazen en tal van undercoveragenten worden geliquideerd. Er bevindt zich een verrader binnen MI6, en M verkeert in levensgevaar. Dan blijkt Bond de aanslag te hebben overleefd. Hij gaat genadeloos achter de daders aan. - Skyfall
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Skyfall

James Bond is in Istanboel op zoek naar een gestolen harddisk van de Britse geheime dienst met daarop de identiteiten van MI6-agenten. De missie gaat gruwelijk mis. Bond wordt neergeschoten en voor dood achtergelaten. Vlak daarna wordt het hoofdkwartier van MI6 opgeblazen en tal van undercoveragenten worden geliquideerd. Er bevindt zich een verrader binnen MI6, en M verkeert in levensgevaar. Dan blijkt Bond de aanslag te hebben overleefd. Hij gaat genadeloos achter de daders aan.
Waardering:
Acteurs: Naomie Harris, Javier Bardem, Daniel Craig, Ralph Fiennes, Judi Dench, Ben Whishaw, Bérénice Marlohe
Categorie: Actie
Avontuur
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!