Skyfall: James Bond is in Istanboel op zoek naar een gestolen harddisk van de Britse geheime dienst met daarop de identiteiten van MI6-agenten. De missie gaat gruwelijk mis. Bond wordt neergeschoten en voor dood achtergelaten. Vlak daarna wordt het hoofdkwartier van MI6 opgeblazen en tal van undercoveragenten worden geliquideerd. Er bevindt zich een verrader binnen MI6, en M verkeert in levensgevaar. Dan blijkt Bond de aanslag te hebben overleefd. Hij gaat genadeloos achter de daders aan.
×
Skyfall
James Bond is in Istanboel op zoek naar een gestolen harddisk van de Britse geheime dienst met daarop de identiteiten van MI6-agenten. De missie gaat gruwelijk mis. Bond wordt neergeschoten en voor dood achtergelaten. Vlak daarna wordt het hoofdkwartier van MI6 opgeblazen en tal van undercoveragenten worden geliquideerd. Er bevindt zich een verrader binnen MI6, en M verkeert in levensgevaar. Dan blijkt Bond de aanslag te hebben overleefd. Hij gaat genadeloos achter de daders aan.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland
×
Reviews (11)Skyfall
Geschreven door: Mariska
   01-06-2013
Met spanning ging ik zitten voor deze James Bond-film met mijn zoon. Altijd spectaculaire actie met een knipoog. De apartste Gadges komen normaal gesproken voorbij om 007 uit een benarde situatie te redden. Echter vond ik dat niet echt terug in deze film. Ook de charmante kant van 007 liet nogal te wensen over. Duidelijk een andere James Bond-film dan wat we normaliter gewend zijn maar toch nog steeds wel erg spannend tot het laatste moment.
Geschreven door: René
   27-05-2013
Als een niet-Bondliefhebber heb ik een aangename filmavond gehad. Het is geen topfilm maar zeker ook geen flop. De actiescènes zijn (te) vet en de verhaallijn is (te) dun. Verwerpelijk dat de acteurs vaak een peuk aansteken... jonge kijkers kunnen hierdoor worden beïnvloed.
Geschreven door: Bengt
   26-05-2013
Weer een flitsende mindcatching film van James Bond. Vol met actie zoals we gewend zijn van deze Bond films. Weer een staaltje van een goed in elkaar stekend verhaal en een fantastische rol van M. Ik heb vele Bond films gezien, maar Daniel Craig is één van de beste, die James Bond gespeeld heeft.
Geschreven door: Anoniem
   18-05-2013
Geweldige Bondfilm met een redelijke verhaallijn en spectaculaire stunts met een hoge graad van action and survive; ik heb genoten van dit alles , mede door het goede acteerspel van Judy Dench als M en natuurlijk weer de sixpacktorso van Bond himself. Het is een flitsende strijd tussen the good guy (Bond) and the bad guy, die een heel legertje van schietgrage types aanvoert in zijn strijd tegen Bond en M. Leuke film voor en alle Bondliefhebbers en vele anderen. Ik geef de film een 9 voor het fantastische flitsende camerawerk en de soms zeer spectaculaire stunts. Heerlijk!
Geschreven door: Maarten
   16-05-2013
Weer een ouderwets echte Bondfilm met de good en bad guy!
Geschreven door: Shirley
   10-05-2013
Als M tijdens een missie moet kiezen tussen levens, kiest ze voor de levens van meerdere agenten en dat ten koste van James Bond. Het leuke van deze film is dat hij karakter toont en zijn land blijft verdedigen en tenslotte toch ervoor kiest om M te beschermen. Een geweldige film. Veel actie en echt spannend. Het kijken waard als je houdt van actie en Bondfilms. De zoveelste Bondfilm en toch is de kwaliteit niet afgenomen...
Geschreven door: Anoniem
   09-05-2013
Nieuwe opbouw voor een Bond-film: Bond wordt zelf gewond; niet de superheld die onoverwinnelijk is. De Bondgirl speelt een heel ondergeschikt, onuitgewerkt rolletje, en de verhaallijn is beetje simplistisch.
Geschreven door: Geert
   08-05-2013
Een Bond-film in de lijn van de vorige 2. Beetje grauw en ruw met sterke performances. We komen meer te weten over de jeugd van Bond en zien verscheidene nieuwe personages opduiken die tot op heden nog niet meespeelden maar wel gekend zijn uit de 'oudere' Bond-films. Minder actie en spektakel dan we gewoon zijn vond ik. Rustigere Bond met meer aandacht voor het verhaal, een opbouw die eigenlijk leidt tot de Bond die we kennen, de 007 die klaar is om telkens weer de wereld te redden van de ondergang zoals weleer.... Ik ben benieuwd naar de volgende in de reeks.
Geschreven door: Thijs
   07-05-2013
Dit is wat mij betreft een compleet andere Bond-film. Het blijft allemaal wat dichter bij huis als MI6 zelf aangevallen wordt. Maar wel goede actie, waarbij Bond het eigenlijk zonder de high-tech gadgets moet doen terwijl de tegenstander de trukendoos compleet kan opentrekken. De voor het grootste deel zich in het donker afspelende ontknoping in Schotland is een surrealistisch aandoende apotheose. Het begin met de spectaculaire treinachtervolging is wat mij betreft nu al een filmklassieker.
Geschreven door: Anoniem
   05-05-2013
Op zich een hele goede film qua compositie en acteerwerk; vooral een zéér sterk begin! Echter, indien de ontknoping ietwat meer originaliteit had gehad in het verhaal, had dit denk ik een meer bevredigend gevoel achter gelaten. Daarnaast is het misschien ook beter als Bond eens werkelijk een vrouw tot zich neemt.
Geschreven door: Stephan
   05-05-2013
Een echte Bondfilm weer. Beetje meer diepgang, maar niet al te veel. Fijn veel actie en spanning. Lekker onderhoudend. Maar niet bijzonder.
Schrijf zelf een review
loading