Before I Go To Sleep (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Christine Lucas wordt 's morgens wakker naast een voor haar wildvreemde man. Als ze in de spiegel kijkt...
Before I Go To Sleep

Before I Go To Sleep

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 28 min

Christine Lucas wordt 's morgens wakker naast een voor haar wildvreemde man. Als ze in de spiegel kijkt herkent ze zichzelf nauwelijks. Ze ziet een vrouw van veertig terwijl ze denkt dat ze twintig is. De man naast haar, die zegt dat hij haar man is, vertelt dat ze twintig jaar geleden bij een ongeluk zwaar aan haar hoofd verwond is geraakt en dat ze sindsdien aan geheugenverlies lijdt. Christine besluit hulp te zoeken bij een psychiater.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Before I Go To Sleep aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Goede film hoor! Ontzettend lekker geacteerd en de spanning wordt goed opgebouwd.Er waren ook wat langdraderige momenten in de film, maar ergens klopte dat dan ook weer in het plaatje. Totaal niet storend. Je blijft je afvragen hoe de vork in de steel zit. De film verdient wat ons betreft een mooie acht.
loading