The Other Side of the Door: Een gezin woont een idyllisch bestaan in het buitenland totdat een tragisch ongeval het leven van hun jonge zoon afneemt. Door middel van een ritueel, waarbij de deur tussen de wereld van de doden en van de levenden opengaat, probeert de moeder afscheid te nemen van haar zoon. Al snel blijkt dat ze alles op alles moet zetten om haar gezin te beschermen tegen een kwade geest die ooit haar geliefde zoon was.
×
The Other Side of the Door
Een gezin woont een idyllisch bestaan in het buitenland totdat een tragisch ongeval het leven van hun jonge zoon afneemt. Door middel van een ritueel, waarbij de deur tussen de wereld van de doden en van de levenden opengaat, probeert de moeder afscheid te nemen van haar zoon. Al snel blijkt dat ze alles op alles moet zetten om haar gezin te beschermen tegen een kwade geest die ooit haar geliefde zoon was.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)The Other Side of the Door
Geschreven door: richard
   31-05-2018
goeie film...aanrader!!
Geschreven door: Coen en Nelly
   22-10-2016
Ja, aparte film toch in zijn soort. Het jammere is het ontbreken van spanning in deze film, want de acteerprestaties zijn gewoon goed. Er had zoveel meer in kunnen zitten. Het einde daarentegen maakte een hele hoop goed, zeer verrassend en sterk. Daarom ronden wij deze film naar boven af met toch een fraaie zeven.
Schrijf zelf een review
loading